AFEER, reprezentantul oficial al furnizorilor de energie electrică şi gaze naturale

A.P.
Companii / 1 martie 2021

AFEER, reprezentantul oficial al furnizorilor de energie electrică şi gaze naturale

Asociaţia Furnizorilor de Energie Electrică din România - AFEER a primit acordul instanţelor româneşti pentru schimbarea statutului şi a numelui, deoarece Asociaţia va reprezenta şi furnizorii de gaze naturale, alături de cei de energie electrică şi, în consecinţă, îşi schimbă denumirea în Asociaţia Furnizorilor de Energie din România, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Ion Lungu, preşedinte, a declarat: "Asociaţia Furnizorilor de Energie Electrică din România marchează un moment important în activitatea sa. La aproape 15 ani de când reprezintă vocea furnizorilor de energie electrică, Asociaţia a decis să-şi extindă activitatea şi să vină şi în sprijinul furnizorilor de gaze naturale, alfel spus, al furnizorilor de energie. Era pasul următor aşteptat, pentru că majoritatea furnizorilor şi traderilor de energie electrică din ţară deţin şi licenţe în domeniul gazelor naturale. De altfel, şi autorităţile naţionale - ANRE, Ministerul Energiei, comisiile parlamentare - se ocupă de ambele sectoare, al energiei electrice şi al gazelor naturale. De asemenea, la nivel internaţional, este o organizare obişnuită. Odată cu aprobarea statutului de către instanţe, şi noi am devenit oficial Asociaţia Furnizorilor de Energie din România.".

Adunarea Generală a membrilor AFEER a aprobat, anul trecut, modificarea Statutului Asociaţiei. Noua denumire agreată este Asociaţia Furnizorilor de Energie din România.

Potrivit Statutului, Asociaţia Furnizorilor de Energie din România este o organizaţie profesională non profit, independentă, neguvernamentală, având ca scop principal stabilirea şi susţinerea unei poziţii comune a membrilor săi în chestiuni legate de domeniul comercializării şi furnizării de energie electrică şi gaze naturale.

Asociaţia va promova dezvoltarea pieţei, încurajând şi stimulând principii precum competiţia corectă, transparenţa, accesul nediscriminatoriu la piaţă, creşterea organică a acesteia, adoptarea celor mai bune practici internaţionale, aderarea la regulile şi criteriile Uniunii Europene, protecţia mediului înconjurător, creşterea sustenabilă, responsabilitatea socială, managementul etic, precum şi reprezentarea membrilor săi, furnizori de energie (energie electrică şi gaze naturale) în faţa autorităţilor, organismelor cu atribuţii în domeniu din ţară şi străinătate, inclusiv pentru realizarea unei mai bune comunicări între partenerii sociali în abordarea problemelor domeniului de comercializare şi furnizare a energiei electrice şi a gazelor naturale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb