AFGANISTAN: Cel puţin 82 de talibani, ucişi în lovituri aeriene în provincia Kandahar

G.U.
Internaţional / 4 aprilie 2021

Cel puţin 82 de talibani, ucişi în lovituri aeriene în provincia Kandahar

Cel puţin 82 de insurgenţi au fost ucişi în lovituri aeriene împotriva unor ascunzători şi poziţii ale talibanilor situate în provincia Kandahar din sudul Afganistanului, fostul bastion al grupării armate, a comunicat duminică purtătorul de cuvânt al poliţiei din provincie, transmite Xinhua, potrivit Agerpres.

Loviturile au început sâmbătă noaptea in districtul Arghandab din Kandahar.

Au fost ucişi cel puţin 82 de insurgenţi, printre care un important comandant taliban, Sarhadi, şi au fost distruse două tancuri şi mai multe vehicule ale talibanilor, a precizat purtătorul de cuvânt Jamal Barikzai.

El nu a indicat dacă au existat victime în rândul personalului de securitate, dar a menţionat că operaţiunile de eliminare a talibanilor, sprijinite de avioane de luptă, continuă în părţi ale districtului.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. LOVITURI AERIENE ??? SI UN COPIL , A-SI DA SEAMA CA , AICI E MANA AMERICANILOR !!! AJUTA SI EI , LA STABILIREA ''''' PACII ''''', IN AFGANISTAN !!! CARE PACE ??? AMERICANII STIU DE O SINGURA PACE !!! PACEA MORTII !!! AM CREZUT CA , ODATA CE A PLECAT DE LA CONDUCEREA SUA , UN NEBUN [ TRUMP ] , V-A VENI UN MODERAT , UN OM CARE SA TEMPEREZE , SA ASIGURE UN ECHILIBRU [ BIDEN ] !!! CE-AU FACUT ACUM , E SA INTARATE UN VIESPAR , CACI TALIBANII N-OR SA LASE NERAZBUNATE , ASTFEL DE ACTIUNI !!! CU RAZBOIUL , NU REZOLVI NIMIC ACOLO !!! PROBABIL CA , BIDEN E UN COPIL MIC , SI FARA MINTE !!! S-AU ALTII , ACTIONEAZA DE CAPUL LOR , FARA SA-I MAI SPUNA SI LUI , CEVA !!! DACA-I ASA , E DE RAU , IN AMERICA !!! A MURIT UN COMANDANT TALIBAN ??? CU ASTA , SE BUCURA EI ??? A FOST DEJA INLOCUIT , DUPA 5 MINUTE , CU ALTUL , MULT MAI RAU LA INIMA , DECAT CEL DINAINTE !!! SI MULT MAI HOTARAT , SA UCIDA AMERICANI !!! E APRILIE , SI TREBUIE SA INCEAPA OFENSIVA DE PRIMAVARA , IMPOTRIVA INAMICILOR LOR , ANGLO-AMERICANI !!! FEMEILE SI FETELE TINERE , CRED CA PREGATESC DEJA , CINGATORILE CU EXPLOSIVI , CA SA SE ARUNCE IN AER , LANGA POSTURILE SUA !!! AMERICANII , SANT FOARTE IUBITI AICI !!! SI EI , AU IUBIT POPULATIA CIVILA AFGANA , MULT DE TOT !!! VOM VEDEA , CE V-A URMA !!!

    1. AFARA DE MILITARII ROMANI , CARE S-AU PURTAT DE LA BUN INCEPUT , SI DUPA AIA , DE-A LUNGUL ANILOR , CA NISTE OAMENI , AJUTAND CU CE-AU PUTUT , POPULATIA CIVILA , NIMENI NU E IN SIGURANTA ACOLO !!! IN TOATE OFENSIVELE LOR , SI IN ATACURILE '''''' KAMIKAZE ''''', TALIBANII AU OCOLIT , CU BUNA STIINTA CONTINGENUL ROMANESC , AFLAT ACOLO !!! AU FOST OAMENI , SI TALIBANII SANT OAMENI , CU EI !!! FACI BINE , GASESTI BINE !!! DOAR ACCIDENTAL , CATE UN VEHICUL MILITAR ROMAN , A NIMERIT PESTE VREO MINA MAGNETICA , PLANTATA SPECIAL , IN DRUM , PENTRU AMERICANI !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb