AFI Europe România lansează, în curând, lucrările la AFI Tech Park 2

A.V.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 3 aprilie 2019

Emma Toma şi Doron Klein

Emma Toma şi Doron Klein

AFI Europe România va începe, în scurt timp, lucrările la faza a doua a proiectului AFI Tech Park Business Campus, cel mai nou complex de birouri al dezvoltatorului, situat în centrul Capitalei, în proximitatea Palatului Parlamentului şi a Pieţei Unirii, conform anunţului făcut ieri de societate.

AFI Tech Park 1 - prima fază a proiectului, o clădire P+8 de birouri Clasa A, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 22.000 mp - a fost finalizată în trimes-trul al treilea al anului trecut. În prezent, peste 80% din clădire este închiriată.

"Următoarea fază a proiectului va cuprinde o clădire de 8 etaje, iar lucrările vor începe în următoarele luni şi vor fi finalizate, cel mai probabil, la sfârşitul anului viitor", a declarat ieri, într-o întâlnire cu jurnaliştii, Doron Klein, CEO AFI Europe România, adăugând: "Ne bucurăm că putem contribui la dezvoltarea acestei zone, aşa cum s-a întâmplat şi în cadrul celorlalte proiecte pe care le-am dezvoltat. Valoarea estimată a investiţiei în AFI Tech Park 2 se ridică la 37 milioane de euro".

La rândul său, Emma Toma, leasing manager al diviziei Office din cadrul AFI Europe România, a declarat că majoritatea chiriaşilor din AFI Tech Park 1 sunt companii care s-au relocat din zona de Nord a Capitalei. Domnia sa a spus: "Majoritatea chiriaşilor sunt relocaţi din mai multe zone, mai ales din Pipera. Principalii chiriaşi ai AFI Tech Park 1 sunt din domeniul construcţiilor".

AFI Tech Park 1 deţine pre-certificarea LEED Platinum de clădire verde.

Printre chiriaşii AFI Tech Park 1 se numără New Work, Afcon Electra România, certSIGN, Game World Group, RTC Proffice Experience, Knauf (cu cele două divizii, Knauf Gips şi Knauf Insulation), Hilti Romania, World Class, WWF şi Connect 44.

După finalizarea celor trei faze ale proiectului, AFI Tech Park va oferi 56.000 mp de spaţii de birouri clasa A, în cele două clădiri P+8 etaje şi un turn de 14 etaje.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România. Centrul comercial se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de aproape 90.000 de metri pătraţi.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în dezvoltarea, managementul şi investiţiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală şi de Est din 1997. Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business, dezvoltări rezidenţiale de amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operea-ză în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb