African Industries Group a achiziţionat reţeaua de fitness World Class

S.B.
Companii / 19 iulie 2022

African Industries Group a achiziţionat reţeaua de fitness World Class

RTPR anunţă finalizarea cu succes a unei noi tranzacţii de M&A, achiziţia reţelei de fitness World Class România de către African Industries Group de la fondul de investiţii Resource Partners.

Tranzacţia a fost finalizată pe 15 iulie, după ce documentele tranzacţiei au fost semnate în luna aprilie. De-a lungul întregului proces, RTPR a oferit asistenţă juridică African Industries Group cu privire la toate etapele achiziţiei.

Prin achiziţia celor 41 de centre World Class localizate în întreaga ţară, African Industries Group intră pe un nou segment de activitate, sănătate & fitness.

Echipa RTPR a fost coordonată de Costin Tărăcilă (Managing Partner), iar de managementul zilnic al proiectului s-a ocupat Marina Fechetă-Giurgică (Managing Associate) cu sprijinul lui Şerban Hălmăgean (Associate). Echipa RTPR a inclus mai mulţi membri în funcţie de etapele proiectului, pentru procesul de due diligence: Diana Dimitriu, Andrei Toşa (Managing Associates), Codrina Simionescu (Associate), Flavia Mincu, Miruna Tocileanu şi Ozana Ghic (Junior Associates). Roxana Ionescu (Partner) şi Şerban Hălmăgean au acordat consultanţă cu privire la aspectele de concurenţă ale tranzacţiei.

"Mulţumim African Industries Group pentru încrederea acordată în realizarea acestui prim mandat împreună, un proiect de anvergură, de o complexitate ridicată şi derulat într-un ritm intens. Pentru echipa noastră, bucuria finalizării acestei tranzacţii este dublată de faptul că este a doua oară când am facilitat achiziţia World Class. Prima oară, în 2014, am asistat Resource Partners, tot în calitate de cumpărător la momentul respectiv, iar acum am fost alături de African Industries Group. Felicitări tuturor părţilor implicate în această tranzacţie!", a declarat Marina Fechetă-Giurgică, Managing Associate la RTPR.

Cu un palmares impresionant de tranzacţii de renume, practica de Corporate/M&A a RTPR se bucură de o reputaţie greu de egalat, fiind constant recomandată de către publicaţiile de specialitate internaţionale. 2021 a fost un an record în tranzacţii de M&A cu 20 de mandate asistate de RTPR. Experienţa în cele mai complexe mandate de M&A din sectoare variate de activitate a fost remarcată şi apreciată de către cele mai prestigioase ghiduri juridice internaţionale, precum Legal 500, Chambers & Partners şi IFLR1000, care clasează firma în prima bandă a clasamentelor. Totodată mai mulţi dintre avocaţii RTPR sunt recunoscuţi ca Leading Lawyers pentru acest domeniu în topurile individuale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb