AG Weinberger - un nou album de blues, powered by Event Plus

Monica Magureanu
Ziarul BURSA #Companii / 18 aprilie 2008

AG Weinberger, artist autohton de blues, lansează vineri, 18 aprilie, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti (Preoteasa), un dublu album, care face parte din seria de volume The Guitar Man, vol 1 si Vol 2, ce cuprinde selecţii esenţiale ale înregistrărilor sale din perioada 1994-1999.

Considerat un promotor al blues-ului românesc, AG Weinberger a jucat un rol decisiv în popularizarea acestui gen muzical atât în România, cât şi în lume, combinând într-un mod unic blues, jazz, rock, soul cu influenţe multiculturale transilvănene (evreieşti, româneşti, ungureşti, ţigăneşti).

Încă de la începutul carierei sale muzicale, a cântat împreună cu Al DiMeola, John Mayall, Chick Corea şi James "Blood" Ulmer. Fiind singurul artist non-american de blues din cadrul festivalului Bluestock din Memphis, în 1998, A.G. Weinberger a cântat pe aceeaşi scena cu Leon Russell, Son Seals, Little Milton şi Hubert Sumlin, bucurându-se de aprecierea internaţională.

Biletele sunt disponibile în reţeaua de distribuţie Bilet.ro, iar în 18 aprilie pot fi cumpărate şi de la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti.

Evenimentul este recomandat şi susţinut de Event Plus, companie care s-a implicat direct în promovarea blues-ului, începând cu toamna anului 2007, prin crearea unei serii de evenimente dedicate exclusiv acestui gen muzical, anotimpurile blues-ului, Blue Moods.

Event Plus este prima companie de Event Architecture din România care îmbină experienţa cu creativitatea şi gândirea inovatoare, aducând competenţe de standarde europene în construirea conceptelor creative, şi combinarea arhitecturii de eveniment cu marketingul, cu managementul de evenimente şi cu soluţiile tehnice în cadrul aceleiaşi companii.

Proiectul Blue Moods, iniţiat de Event Plus a debutat pe 24 noiembrie 2007 în clubul Spice, prin concertul lui Sugar Blue, continuând cu recitalul extraordinar Bob Brozman, de pe 8 martie din clubul Art Jazz şi cu recitalul din 22 martie al unuia dintre cei mai reputati artisti de Blues tradiţional, Louisiana Red, acompaniat (în premieră absolută!) de Nightlosers.

Structura managerială curentă a companiei Event Plus este formată din: Sorin Fodoreanu - Preşedinte, Leon Ramaekers - Senior Partner, Ioan Big - Managing Partner, Andreea Dumitru - Managing Director. Echipa extinsă a Event Plus cuprinde peste 30 de project manageri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb