Agenţia Ideologiq dezvoltă platforma Banometru şi coordonează comunicarea digitală a programului gratuit de sănătate financiară

G.U.
Companii / 15 februarie 2022

 Adrian Apostol, fondator şi partener Ideologiq

Adrian Apostol, fondator şi partener Ideologiq

Agenţia Ideologiq dezvoltă platforma Banometru şi coordonează comunicarea digitală a programului gratuit de sănătate financiară, potrivit unui comunicat de presă. Banometru este un program care oferă utilizatorilor sprijinul unui coach financiar pentru a crea şi urma un plan de bugetare potrivit, adaptat nevoilor personale. În plus, programul oferă cursuri accesibile, susţinere din partea unei comunităţi prietenoase, dar şi resurse practice pentru a ajunge la o relaţie echilibrată cu banii. În cei şase ani de activitate, 2.060 de persoane au beneficiat de sesiuni individuale în cadrul programului, iar peste 14.500 de persoane au urmat cursurile oferite gratuit.

Potrivit sursei citate, activitatea agenţiei Ideologiq cuprinde monitorizarea şi întreţinerea platformei banometru.ro dar şi activitatea de comunicare digitală a programului, implicând acţiuni de dezvoltare a strategiilor de comunicare, creaţie şi media.

"Avem obiective clare de impact social, ne dorim ca în 2022 să ne treacă pragul peste 2.000 de persoane care să beneficieze de coaching financiar gratuit. De asemenea, ne dorim ca alături de fondatorii proiectului dar şi de partenerii noştri, ING Bank, să atragem şi alţi aliaţi dornici să contribuie la sănătatea financiară a românilor, sprjinind totodată acest program", a declarat Adrian Apostol, fondator şi partener Ideologiq.

La începutul acestui an, echipa programului Banometru a lansat Maratonul pentru Sănătate Financiară, prin care au oferit sesiuni gratuite de coaching financiar, cu accent pe stabilirea unui plan concret de buget pentru anul în curs. Cei care s-au înscris pe platformă au putut opta pentru o oră online de consiliere financiară individuală, cu un coach al programului Banometru, în perioada 20-22 ianuarie. Astfel, sub îndrumarea specialistului financiar, fiecare participant şi-a putut contura un plan eficient de gestionare a banilor, pentru un an fără griji şi cu o imagine mai clară asupra finanţelor.

Conform comunicatului, cele 150 de locuri disponibile s-au ocupat în primele două zile de la lansarea campaniei. Datorită numărului mare de cereri, organizatorii au decis să programeze sesiuni şi după data de 27 ianuarie, pentru a da posibilitatea tuturor celor interesaţi de a participa.

"Ne bucurăm mult că Maratonul pentru Sănătate Financiară a fost primit cu entuziasm şi că un număr mare de oameni a investit timp pentru a-şi îmbunătăţi relaţia cu banii. De data aceasta, n-au mai fost singuri în stabilirea rezoluţiilor financiare de început de an, ci au avut alături un coach Banometru care i-a ghidat în crearea unui plan personalizat, adaptat fiecăruia, cu soluţii realiste, care să funcţioneze şi pe care chiar să le aplice. Vom mai face astfel de Maratoane, deoarece ne dorim să susţinem cât mai multe persoane dornice să se educe financiar. În plus, în luna mai plănuim o serie de evenimente la Iaşi şi Timişoara, pentru a fi aproape de cei interesaţi să devină (mai) sănătoşi financiar," a declarat Cornel Ionescu, fondator AEVR şi coach Banometru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb