Agenţii media: "Atac armat în SUA cu cel puţin 22 de morţi şi zeci de răniţi"

T.B.
Internaţional / 26 octombrie 2023

Agenţii media: "Atac armat în SUA cu cel puţin 22 de morţi şi zeci de răniţi"

Au fost două incidente de împuşcături active în oraşul Lewiston - la Sparetime Recreation, o pistă de bowling pe Mollison Way şi Schemengees Bar & Grille Restaurant de pe Lincoln Street, potrivit poliţiei din Lewiston, informează CNN.com. Oficialii de stat spun că împuşcăturile au început în jurul orei 18:56 ET, potrivit sursei menţionate. Martorii oculari au descris că au văzut oameni fugind de pe pista de bowling, adaugă sursa indicată. Lewiston se află la aproximativ 36 de mile nord de Portland şi este al doilea oraş ca mărime al statului, relatează CNN.

Poliţia din Lewiston l-a identificat pe Robert Card, în vârstă de 40 de ani, din Bowdoin, ca fiind o persoană de interes, spunând că ar trebui "considerat înarmat şi periculos.", informează sursa indicată. ​​Oficialii de aplicare a legii din Maine spun că Card este un instructor de arme de foc certificat şi un membru al Rezervei Armatei SUA. Card a ameninţat recent că va efectua o împuşcătură la o unitate a Gărzii Naţionale din Saco, Maine, şi a raportat, de asemenea, probleme de sănătate mintală, inclusiv auzul vocilor, au spus oficialii, conform CNN.

Biroul şerifului a lansat imagini cu un "suspect pentru identificare". Persoana a fost văzută în haine maro, ţinând în mână o puşcă de asalt de mare putere, de asemenea, poliţia a distribuit şi o imagine a vehiculului pe care îl caută - un SUV mic alb, cu o bară de protecţie din faţă care se crede că este vopsită în negru - despre care poliţia de stat din Maine a confirmat că este maşina suspectului, transmite sursa menţionată.

Oficialii din Maine spun că sute de ofiţeri de poliţie lucrează acum în tot statul pentru a localiza Card, publicul a fost îndemnat să contacteze forţele de ordine dacă au informaţii despre locul lui, potrivit CNN. Locuitorilor li se spune să continue să se adăpostească în loc, transmite sursa precizată.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. foarte bine! cata vreme armele sunt la liber in mareata democratie, sunt asumate si maceluri d-astea! mentalitatea lor e la nivelul 1700-1800 in privinta asta.

    UE este mult mai elevat,aici se fac maceluri,

    exclusiv de migranti foarte bine inarmati si educati 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb