Agroland deschide cel mai mare magazin al reţelei în cadrul proiectului Penny Center Fundeni

A.P.
Companii / 16 noiembrie 2020

Agroland deschide cel mai mare magazin al reţelei în cadrul proiectului Penny Center Fundeni

Reţeaua de magazine specializată în comercializarea de produse agricole Agroland inaugurează prima unitate Agroland MEGA din Bucureşti şi cel mai mare magazin din reţea în cadrul proiectului Penny Center din cartierul bucureştean Fundeni, tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, potrivit unui comunicat de presă.

Agroland MEGA Fundeni este cel de-al şaselea magazin de acest tip din cadrul reţelei, desfăşurat într-un spaţiu de 550 metri pătraţi. Agroland se alătură proiectului Penny Center Fundeni al cărui mix de retaileri mai include un supermarket Penny, magazinele Pepco şi JYSK, precum şi o spălătorie auto. Agroland MEGA este un concept de magazine specializate, cu produse dedicate grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie şi hobby farming-ului, având o suprafaţă de 3-4 ori mai mare decât magazinele Agroland tradiţionale.

Bogdan Marcu, Partner Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox: "Odată cu creşterea interesului consumatorilor pentru îmbunătăţirea spaţiului de casă şi grădină, acest tip de magazin, extrem de dezvoltat în zona de Vest a Europei, va fi din ce în ce mai căutat şi pe piaţa locală. Ne bucurăm să contribuim astfel la deschiderea unui concept nou în Bucureşti, şi, împreună cu REWE Group, să putem dezvolta parteneriate puternice şi susţine brand-uri româneşti. Deşi segmentul de retail a fost puternic afectat din cauza crizei sanitare, centrele comerciale de tip retail park sau galeriile comerciale cu acces facil au fost preferate de consumatori în detrimentul mall-urilor, trend ce credem că se va păstra şi în perioada următoare."

Penny Center Fundeni este un proiect al grupului german REWE, parte a unei reţele de parcuri de retail prezente în Bucureşti, Buzău, Brăila, Târgovişte şi Ploieşti. Gradul de ocupare al acestui portofoliu administrat de Cushman & Wakefield Echinox este de 100%.

Horia Cardoş, Director General, Agroland: "Deschiderea primului magazin Agroland MEGA din Bucureşti a fost o provocare pentru noi, implicând toată echipa de management. Ne dorim şi suntem convinşi că acest magazin va fi un succes şi vom reuşi, alături de ceilalţi retaileri, să servim nevoile zecilor de mii de familii care locuiesc în apropierea Penny Center Fundeni."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb