Airbus selecteaza IBM si OATSystems pentru cea mai mare initiativa de fabricatie la nivel mondial

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 aprilie 2008

IBM si OATSystems au anuntat ca Airbus le-a selectat pentru a furniza o solutie software destinata unui proiect RFID in valoare de mai multe milioane de dolari, cu derulare pe mai multi ani; acest proiect va ajuta la optimizarea lantului de aprovizionare al companiei Airbus si a operatiunilor de fabricatie si va reduce considerabil costurile de productie si intretinere a aeronavelor. Proiectul reprezinta cea mai mare tranzactie software din industria de fabricatie discreta.

Folosind o solutie bazata pe software de la IBM si OATSystems, obiectivul Airbus este acela de a perfectiona si automatiza lantul de aprovizionare si operatiunile de fabricatie, reducand in acelasi timp costurile. Compania a selectat IBM si OAT pentru acest proiect in urma unei cercetari exhaustive si a unor teste pilot efectuate in ultimul an.

Solutia IBM/OAT ruleaza pe infrastructura RFID de la IBM, care este sustinuta de o tehnologie orientata servicii ce include portofoliul IBM WebSphere Premises Server si IBM Business Process Management, inclusiv WebSphere Process Server si WebSphere Business Monitor. Produsele software IBM Tivoli Monitoring and IBM Tivoli Composite Application vor fi utilizate pentru monitorizarea infrastructurii. Solutia va utiliza aplicatiile pentru afaceri de la OATSystems inclusiv solutiile OAT Foundation Suite, Asset Tracking si Work-in-Process.

Folosind software-ul scalabil de la IBM si solutiile disponibilie de la OATSystems, Airbus va putea integra usor si rapid RFID in aplicatiile existente, va putea transforma si optimiza procesele actuale de afaceri si va obtine vizibilitate in timp real asupra operatiunilor zilnice. Cel mai important lucru este acela ca arhitectura flexibila de la IBM si OAT permite distribuirea capacitatii de calcul catre echipamente precum cititoare RFID, dispozitive manuale, servere sau orice combinatie a acestora. Prin aceasta solutie, Airbus va putea implementa in mod centralizat aplicatiile in diverse locuri si chiar catre o a terta parte pentru a raspunde unor scenarii specifice de business.

"Decizia Airbus de a folosi RFID in cadrul operatiunilor sale transmite un mesaj clar producatorilor - RFID nu este o tehnologie pentru candva, ea poate aduce fabricantilor un avantaj competitiv chiar acum," a declarat Martin Wildberger, vicepresedinte, solutii RFID, IBM. "Oferind companiei Airbus o vizibilitate crescuta asupra proceselor de afaceri, RFID poate servi ca un motor pentru transformarea business-ului in interiorul Airbus si al retelei de parteneri."

"Aceasta schimbare reprezinta o dovada a suprematiei Airbus si va demonstra cum un gigant al industriei utilizeaza RFID in cadrul operatiunilor pentru a creste substantial eficienta si pentru a obtine avantaj competitiv; suntem foarte incantati sa fim parte a acestei initiative strategice de avangarda," a declarat Michael George, chief executive officer, OATSystems. "Aceasta reprezinta inca o dovada a faptului ca principala valoare a conceptului RFID o reprezinta capacitatea de a transforma si imbunatati in mod spectaculos procesele de afaceri."

IBM si OAT vor face ca solutia lor sa fie disponibila si pentru furnizorii si clientii Airbus, astfel incat si ei sa poata beneficia de aceleasi avantaje RFID.

Despre IBM

Pionier in tehnologia senzorilor si lider in IT si in strategii pentru afaceri, IBM ofera solutii de senzori si stimuli ce dezvaluie noi valori de business si conduc la noi viziuni si inovatii. OATSystems, Inc este lider recunoscut de solutii RFID propunand un software ce permite companiilor de afaceri sa castige avantaje competitive si ROI de la aplicatiile de identificare prin frecventa radio (RFID). Ca pionier in dezvoltarea tehnologiei RFID, OAT a fost compania care a stabilit standardele in domeniul RFID de mai bine de jumatate de deceniu si este responsabila de inovatiile in industrie ce includ cele mai variate implementari la cea mai mare scara, dar si de cele mai inovative abordari pentru raspandirea solutiilor RFID la nivel enterprise. Baza de clienti multinational ai companiei OAT consta in peste 100 de clienti in domeniul retail, CPG, electrocasnice, productie, stiintele naturii, aerospatial si de aparare. OAT are sediul central in Waltham, MA si inca un sediu in Bangalore precum si diverse birouri de vanzari directe si reselleri in toata lumea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb