Albalact lansează iaurtul cu vanilie

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 10 aprilie 2008

Zuzu s-a gândit la iubitorii aromei dulci de vanilie şi a completat gama iaurturilor sale de băut. De-acum, în gama de iaurturi de băut Zuzu, produsă de Albalact, găsiţi noul Zuzu iaurt de băut cu vanilie, lansat în premieră pe piaţa românească.

"De multă vreme lucrăm la o reţetă a iaurtului de băut cu vanilie pe gustul celor cărora le plac vanilia şi aroma de vanilie. Cum iaurtul de băut este unul dintre produsele lactate cele mai căutate de români, am vrut să diversificăm gama Zuzu iaurt de băut cu sortimente care nu există pe piaţă, dar care sigur există printre preferinţele şi aşteptările consumatorilor români. De altfel, urmăm tradiţia brandului Zuzu, aceea a unei mărci care aduce mereu ceva nou şi deosebit", declară Traian Simion, director general Albalact Alba Iulia.

Zuzu iaurt de băut cu vanilie este un iaurt cu răsfăţ : are un gust unic, dulce-acrişor, este fin, uşor şi foarte parfumat, ca o floare de vanilie. Zuzu iaurt de băut este şi foarte sănătos, pentru că are numai 1% grăsime.

Iaurtul de băut cu vanilie are alţi doi "aliaţi" cu fructe, în gama iaurturilor de băut: Zuzu iaurt de băut cu nectarine şi guava şi Zuzu cu căpşuni, ambele cu numai 1% grăsime. Din aceeaşi gamă mai găsim în magazine iaurtul natural de băut cu 2% grăsime şi cel dietetic, cu numai 0,1% grăsime, care este singurul iaurt de băut degresat aflat în acest moment pe piaţa românească.

Iaurturile de băut Zuzu se adresează consumatorilor activi, plini de energie cărora le plac produsele lactate sănătoase şi naturale. Pentru ei, iaurtul de băut Zuzu, răcoritor şi gustos, este alegerea ideală.

Iaurturile de băut Zuzu sunt ambalate în cutii Tetra Pak, de 330 de grame, în condiţii de maximă igienă şi siguranţă şi nu conţin conservanţi. Se păstreză la frigider înainte şi după deschiderea ambalajului, care are capac şi este special creat pentru a permite deschiderea şi închiderea repetată.

Preţul iaurtului de băut Zuzu cu vanilie recomandat pentru vânzare este 2,45 ron.

Compania Albalact - Alba Iulia este unul dintre primii cinci producători de lapte şi produse lactate din România. Înfiinţată în anul 1971 şi transformată în societate comercială pe acţiuni în 1990, Albalact a fost privatizată în 1999. Compania Albalact are peste 3300 de acţionari şi este, în prezent, listată pe piaţa Rasdaq. Albalact comercializează produse lactate UHT şi proaspete sub mărcile Zuzu, Fulga şi Albalact. Gama de iaurturi Zuzu cuprinde 3 sortimente de iaurturi albe (extra, natural şi dietetic), 4 variante de iaurturi cu fructe (piersici şi caise, căpşuni, fructe de pădure, vişine) şi 5 sortimente de iaurturi de băut (natural, dietetic, cu necatrine şi guava, cu căpşuni şi cu vanilie).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. bun.bun,bun

    !!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb