ALEC BALDWIN, PRIMA DECLARAŢIE DUPĂ CE A ÎMPUŞCAT-O MORTAL PE HALYNA HUTCHINS: ''Inima mea e frântă"

G.U.
Internaţional / 23 octombrie 2021

''Inima mea e frântă"

Alec Baldwin a făcut prima declaraţie după accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producţiei "Rust".

Actorul a scris, ieri, pe Twitter, un mesaj în care transmite condoleanţe familiei directoarei de imagine, Halyna Hutchins, relatează ZeroHedge.

"Nu există cuvinte să-mi exprim starea de şoc şi tristeţea privind tragicul accident care a luat viaţa Halynei Hutchins, o soţie, mamă şi colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliţiei privind modul în care această tragedie a avut loc şi ţin legătura cu soţul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el şi familia lui. Inima mea este frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care au cunoscut-o şi au iubit-o pe Halyna", a scris Alec Baldwin pe Twitter.

Actorul a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico şi a provocat moartea acesteia şi rănirea regizorului Joel Souz, au anunţat oficialii.

Alec Baldwin a fost fotografiat la scurt timp după ce a împuşcat mortal cu o armă de recuzită o femeie pe platourile de filmare şi după ce le-ar fi dat anchetatorilor primele declaraţii despre incident.

''Inima mea e frântă"

Două imagini au fost postate pe Twitter de către jurnalistul CBS Rick Folbaum. În una din fotografii, actorul vorbeşte la telefon, iar pe chip i se poate citi groaza.

În a doua imagine, Alec Baldwin stă aplecat cu mâinile sprijinite de genunchi, într-un gest care arată, de asemenea, că este tulburat.

''Inima mea e frântă"

Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza "au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările" pentru lungmetrajul "Rust", potrivit New York Times şi a şerifului din Santa Fe County. Crima a avut loc joi, când Baldwin a tras cu o "arma de foc de recuzită" pe platoul de filmare.

Directoarea de imagine, Halyna Hutchins, 42 de ani, a fost ucisă, iar regizorul, Joel Souza, 48 de ani, a fost rănit în jurul orei 13:50 pe platoul de filmare, a declarat Juan Rios, un purtător de cuvânt al Biroului Şerifului din judeţul Santa Fe. Circumstanţele în care s-a produs împuşcarea sunt în curs de investigare.

Şeriful din Santa Fe le-a spus reporterilor că împuşcătura de la Bonanza Creek Ranch s-a petrecut în mijlocul unei scene care fie se repetă, fie se filmează. Acesta a spus că Biroul şerifului intervieva oamenii de pe platou pentru a stabili cum au fost împuşcaţi cei doi. Ancheta a continuat joi seară cu audierea martorilor de către poliţişti, dar nicio punere sub acuzare nu a fost iniţiată în acest stadiu, au precizat autorităţile.

"Încercăm să stabilim ce tip de proiectil a fost folosit în arma de foc", au precizat autorităţile.

Hutchins, directorea de imagine, a fost transportată cu avionul la Spitalul University of New Mexico din Albuquerque, unde a decedat la scurt timp. Souza, regizorul, a fost transportat la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent din Santa Fe, însă se află "în stare critică", informează New York Times.

Compania de producţie a filmului, Rust Movie Productions LLC, a declarat că întreaga echipă a fost devastată de tragedia produsă. De asemenea, compania a transmis condoleanţe familiei Halynei Hutchins.

"'Am oprit producţia filmului pentru o perioadă de timp nedeterminată şi cooperăm pe deplin cu ancheta Departamentului de Poliţie din Santa Fe. Vom oferi servicii de consiliere tuturor celor care au legătură cu filmul în timp ce lucrăm pentru a procesa acest eveniment îngrozitor", au declarat reprezentanţii companiei de producţie.

Când au fost abordaţi de NYT şi de alte instituţii media, producătorii filmului nu au răspuns imediat la e-mailuri sau apeluri telefonice joi seară.

Alec Baldwin nu a mai postat pe conturile sale de socializare de la incident. Cu toate acestea, în 2017, Baldwin a scris pe Twitter despre o împuşcătură a poliţiei, spunând "Mă întreb cum e să omori din greşeală pe cineva".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb