"Almimos" - prima microîntreprindere din Sud Muntenia care va primi fonduri europene de dezvoltare

F.A.
Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 20 septembrie 2010

Primul contract de finanţare din regiunea Sud Muntenia în care beneficiarul este o microîntreprindere, pentru fondurile europene Regio de dezvoltare regională, a fost semnat la mijlocul lunii septembrie, informează Agenţia de Dezvoltare Regională ADR Sud Muntenia, citată de Agerpres.

Beneficiarul este o microîntreprindere din oraşul Buşteni, judeţul Prahova - SC "Almimos" SRL - care va primi asistenţă financiară nerambursabilă Regio, prin cadrul Axei prioritare 4 "Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local", domeniul major de intervenţie 4.3 "Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor".

Este primul contract semnat după apariţia noului ghid de finanţare (iulie 2010) ce prevede eliminarea contribuţiei minime a solicitantului de 30% la valoarea eligibilă a proiectului (astfel, valoarea finanţării nerambursabile solicitate poate reprezenta până la 100% din valoarea eligibilă a proiectului).

Proiectul firmei din Buşteni - "Dezvoltare microîntreprindere prin construire hală pentru prelucrat hârtie" are o valoarea totală de 1,245 milioane lei, din care valoarea totală eligibilă este de 985.608,29 lei (finanţare nerambursabilă din fondurile europene Regio - 853.080 de lei, contribuţia eligibilă a beneficiarului - 132.528,29 lei), iar valoarea totală neeligibilă, inclusiv TVA aferentă valorii totale a proiectului, este de 260.118,75 lei. Durata de implementare este de 18 luni.

Obiectivele proiectului sunt construirea unui spaţiu propriu şi adecvat des-făşurării activităţii curente, precum şi crearea a patru locuri noi de muncă. Implementarea acestuia va duce la creşterea cifrei de afaceri cu 30% şi la dublarea producţiei.

Domeniul major de intervenţie 4.3 "Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor" finanţează proiecte ce pot avea următoarele obiective: achiziţionarea de echipamente şi tehnologii noi, moderne pentru activitatea de producţie, prestare servicii, construcţii de microîntreprinderii; achi-ziţionarea de sisteme IT (hardware şi/sau software); construirea/ extinderea/modernizarea spaţiilor de producţie/prestare servicii ale microîntreprinderii.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. sunt medic ,as dori sa extind si sa modernizez un cabinet medical in specialitatea Recuperare Medicina Fizica si Balneologie.Cui trebuie sa ma adresez in orasul iasi si care ar fi conditiile pt a accesa fonduri europene nerambutrasabile pentru prestari servicii in domeniul medical?Va multumesc ! astept raspunsul dumneavoastra pe adresa de mail gaina_teodora@yahoo.com

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb