ALTEX la a doua inaugurare în Craiova

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 20 noiembrie 2008

ALTEX inaugurează miercuri, 19 noiembrie 2008 la ora 10:00 al doilea magazin din Craiova, pe Strada Severinului, numărul 3. Peste 150 de invitaţi, personalităţi şi oficialităţi din municipiu şi judeţ, vor fi alături de ALTEX la evenimentul de deschidere al celui de-al doilea magazin din Craiova.

ALTEX, liderul incontestabil al pieţei româneşti de retail de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicaţii şi multimedia îşi continuă strategia de dezvoltare şi oferă craiovenilor un nou magazin cu o gamă completă de produse şi cele mai performante servicii de retail.

ALTEX dispune de sistemul de business necesar pentru a oferi cele mai performante servicii de retail din piaţa românească. Cel de-al doilea magazin din Craiova subliniază misiunea asumată de ALTEX şi anume să faciliteze accesul clienţilor la confortul de zi cu zi. Strategia propusă de ALTEX a permis extinderea companiei până la nivelul actual - peste 2000 de angajaţi, know-how-ul necesar dezvoltării, calitatea serviciilor oferite, asumarea inovaţiei şi controlul asupra business-ului au adus poziţionarea ALTEX ROMÂNIA ca lider al pieţei.

"Ne bucurăm să deschidem astăzi un nou magazin pentru craioveni. Suntem prezenţi aici de peste 10 ani şi în toată această perioadă am optimizat gama de servicii oferite astfel încât să garantăm în continuare Cel mai mic preţ din România.

Municipiul Craiova a evoluat, piaţa în ansamblu a evoluat şi tocmai de aceea deschidem astăzi un magazin mai mare şi cu o gamă de produse mai amplă. Deschiderea noului magazin a presupus o investiţie de peste 500 000 de euro şi a însemnat crearea a 30 de noi locuri de muncă." , declară Raul Filip, Director Retail ALTEX ROMăÂNIA.

Noul magazin ALTEX vine în întâmpinarea nevoilor publicului sau cu o gamă de peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicaţii şi multimedia.

Pentru toate produsele din aceste categorii ALTEX garantează Cel mai mic preţ din România. Astfel, în cazul în care oricare dintre produsele achiziţionate din ALTEX este găsit într-un alt magazin similar la un preţ mai mic, ALTEX returnează clientului dublul diferenţei de preţ.

Entertainment pentru cele mai variate gusturi: în ALTEX Craiova cumpărătorii pot găsi peste 1000 de filme în format DVD şi primele filme în format Blu-Ray Disc din România, peste 1000 de albume de muzică disponibile pe CD sau DVD. Peste 1000 de jocuri pe diferite formate (PC, PS2, PSP, Nintendo DS dar şi pentru consolele de ultimă generaţie) pot fi achiziţionate din ALTEX Craiova. Aici clienţii pot testa şi achiziţiona cea mai variată gamă de console:

PlayStation2, PlayStation3, Xbox360, Nintedo Wii, Nintendo DS Lite dar şi noua consolă PSP Slim & Lite.IT: cel mai mare număr de laptop-uri şi sisteme IT sunt expuse pe branduri în spaţii special amenajate. Astfel peste 20 de mărci pot fi găsite pe rafturile ALTEX Craiova.

Electrocasnice: peste 50 de modele de aparate frigorifice şi peste 50 de tipuri de maşini de spălat rufe şi vase aparţinând celor 13 branduri. Gama de produse încorporabile include peste 50 plite şi cuptoare încastrabile, iar gama de frigidere Side by Side ofera 5 modele.

Echipamente TV/video: 80 de modele de televizoare cu ecran LCD sau plasmă, aparţinând celor 15 branduri prezente pe piaţa românească.

Camere foto şi video: gama acoperă toate opţiunile, inclusiv camere profesionale de ultimă generaţie şi accesorii. În noul magazin ALTEX Craiova sunt expuse peste 60 modele de camere foto şi video, alături de toate accesoriile aferente necesare.

ALTEX Craiova oferă o serie de servicii de finanţare extrem de flexibile: clienţii pot achita produsele prin credit doar pe baza buletinului/cărţii de identitate sau pot beneficia de alte servicii de creditare foarte avantajoase.

În noul magazin va fi disponibil, de asemenea, Creditul de Nevoi Personale oferit de CREDEX, compania de servicii financiare a grupului ALTEX ROMANIA. Prin intermediul acestuia toţi cei interesaţi pot obţine de la birourile de credit din ALTEX Craiova un credit de nevoi personale de până la 18.000 lei, pe o perioadă de 60 de luni, suma împrumutată putând fi folosita în orice scop.

ALTEX ROMÂNIA este liderul pieţei româneşti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Suprafaţa comercială totală se ridică la aproximativ 100.000 metri pătraţi, divizată între 60 de magazine ALTEX şi 17 magazine MEDIA GALAXY.

ALTEX ROMÂNIA este acţionar majoritar în următoarele companii: Complet Electro Serv - compania producătoare de echipamente IT, Cometex SA - compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte şi compania de credite de consum Credex, unde 30% din acţiuni sunt deţinute de Raiffeisen Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb