America House primeşte certificatul Outstanding BREEAM In-Use

V.G.
Companii / 16 ianuarie 2023

America House primeşte certificatul Outstanding BREEAM In-Use

America House, situată în Piaţa Victoriei, este prima clădire de birouri clasă A din Bucureşti care a obţinut ratingul OUTSTANDING conform metodologiei de certificare BREEAM In-Use, după o investiţie majoră de 10 milioane de euro, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, dintre categoriile de rating evaluate, "Health and Wellbeing" a fost categoria care a obţinut punctajul maxim: 100%.

"Certificatul BREEAM Outstanding in Use recunoaşte sustenabilitatea construcţiei şi grija noastră faţă de mediul înconjurător, a tuturor, atât a celor care deţinem clădirea de birouri, a celor care o administrează, dar şi a chiriaşilor noştri. America House susţine un stil de viaţă sănătos şi adoptă cele mai bune practici în operarea şi gestionarea activelor imobiliare. Obţinerea BREEAM in USE Outstanding este primul ţel atins în acest sens şi suntem în curs de a realiza obiective suplimentare pentru a sprijini strategia ESG pentru America House", a comentat David Hay, fondator şi CEO of ADD Value Management SRL.

Procesul de certificare a fost gestionat de BuildGreen, lider în domeniul proiectării, dezvoltării şi certificării clădirilor sustenabile în Europa Centrală şi de Est. "În cei 13 ani de activitate, ne-am angajat în proiecte de certificare care au vizat standarde de sustenabilitate mai înalte şi mai stricte, marcând astfel numeroase premiere şi ridicând nivelurile de certificare la unele dintre cele mai ridicate din Europa Centrală şi de Est. Suntem bucuroşi să începem anul 2023 cu o nouă realizare, America House, una dintre cele mai reprezentative clădiri de birouri din România, devenind prima clădire de birouri din Bucureşti care a obţinut ratingul Outstanding conform metodologiei BREEAM In-Use. Nivelul remarcabil necesită un set de acţiuni durabile stricte şi tehnologii ecologice, care implică eforturi semnificativ mai mari pentru clădirile existente", declară Răzvan Nica, Managing Director BuildGreen.

Health and wellbeing (sănătate şi bunăstare) a fost categoria care a obţinut punctajul maxim: 100%

Această categorie de certificare încurajează şi asigură un mediu de lucru sănătos, sigur, confortabil şi accesibil, atât pe plan intern, cât şi extern, pentru toţi angajaţii care lucrează în clădire, iar acestea sunt unele dintre cele mai importante active pe care o clădire le poate asigura chiriaşilor săi.

Nivelul bun de lumină naturală şi oportunităţile oferite de facilităţile de relaxare din cadrul America House sunt esenţiale în dezvoltarea unei activităţi sănătoase, în activitatea de la birou.

Nivelul de iluminare din clădire este optim şi în conformitate cu cele mai bune practici internaţionale.

Un design incluziv ajută persoanele cu dizabilităţi să lucreze cu uşurinţă şi să utilizeze spaţiul de lucru într-un mod eficient. Accesul în clădire, circulaţia în incinta ei şi în zona de lifituri, spaţiile sanitare special amenajate, locuri de parcare dedicate au făcut parte, de asemenea, din lista de verificare pe care BuildGreen a evaluat-o riguros.

Clădirea America House beneficiază de 18 staţii de încărcare pentru maşini electrice, o sală de gimnastică de la primul etaj şi o sală de gimnastică World Class renovată, cu o intrare separată, trei săli de parcare dedicate bicicletelor cu rafturi pentru 60 de biciclete, vestiare, duşuri dedicate şi toalete.

Sistemul de management al clădirii implementat permite funcţionarea optimă a sistemelor de confort prin monitorizarea tendinţelor şi monitorizarea CO2, oferind astfel proiectului un consum total mic de energie în conformitate cu o clădire de birouri de clasă A, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb