Americanii de la Waters vor să mai angajeze 100 de oameni la Braşov

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii / 8 decembrie 2016

Compania se va reloca într-o nouă clădire în cadrul Coresi Business Park

Compania de software şi inginerie în domeniul farmaceutic, chimic şi alimentar Waters România vrea să angajeze alte peste 100 de persoane în perioada următoare la Braşov, unde îşi va extinde şi birourile din Coresi Business Park la 3.500 metri pătraţi. În prezent, compania are angajaţi 150 de specialişti IT.

Clădirea, aparţinând celei de-a doua faze de dezvoltare a Coresi Business Park din Braşov, cu o suprafaţă totală de 8.500 mp va fi livrată în al doilea trimestru al anului viitor.

Cea de-a doua fază a proiectului Coresi Business Park Braşov cuprinde trei clădiri moderne de birouri clasa A, cu regim mic de înălţime (P+3E/4E), totalizând 25.000 mp construiţi.

"Waters este un chiriaş alături de care am pornit la drum în 2011 şi care se află deja la a doua expansiune în cadrul Coresi Business Park. Astfel de companii, cresc organic şi aduc valoare adăugată oraşului şi comunităţii, (...) permiţându-ne să păstrăm o rată de ocupare de 100% a spaţiilor livrate şi 100% grad de retenţie a chiriaşilor", a declarat Silviu Savin, Partener Ascenta Management, dezvoltator al Coresi Business Park.

Waters România este prezentă în Braşov de peste 17 ani. "Braşov este unul dintre oraşele cu cea mai dinamică evoluţie economică în ultimii 5 ani, atât în sectorul industrial, cât şi în cel al serviciilor. Am pariat pe o dezvoltare pe termen lung în Braşov, pentru că ne asigură acces la o bază amplă de personal calificat, alimentată de universităţile din oraş şi din zonă", spune Gheorghe Neagu, Manager General Waters Romania.

Coresi Business Park totalizează în prezent peste 30.000 mp de birouri de clasă A. Atât clădirile restaurate din faza I cât şi spaţiile nou livrate în cadrul celei de-a II-a faze de dezvoltare înregistrează 100% grad de ocupare şi 100% grad de retenţie a chiriaşilor, majoritatea trecând deja printr-un proces de expansiune.

Parcul de afaceri dezvoltat pe fosta platformă industrială Tractorul din Braşov găzduieşte chiriaşi internaţionali precum CGS, IBM, Raiffeisen, Tata Technologies, Waters, companii ce ocupă suprafeţe între 3.000 şi 5.000 mp.

Ascenta Management, dezvoltatorul parcului de afaceri, planifică un ritm constant al livrărilor de noi spaţii de birouri, urmând ca în următorii 8-10 ani, prin construcţia a 10 clădiri noi de birouri, să atingă o suprafaţă totală de 100.000 mp construiţi în Coresi Business Park.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb