AMOFM:  Un număr de 19 posturi în domeniul hotelier-gastronomic pentru bucureştenii care doresc să lucreze în Germania

A.C.
Companii / 1 octombrie 2017

Un număr de 19 posturi în domeniul hotelier-gastronomic pentru bucureştenii care doresc să lucreze în Germania

Bucureştenii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic, care doresc să lucreze în Germania, au la dispoziţie 19 posturi prin intermediul Reţelei EURES, salariile oferite de angajatori fiind situate între 1.800 şi 2.500 de euro brut/lună, potrivit unui comunicat de presă al Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM).

Conform sursei, sunt disponibile opt posturi pentru ospătari, patru pentru bucătari/commis de cuisine, două pentru recepţioneri, şi câte un post pentru coordonator evenimente, sous chef, organizator salon mic dejun, agent operaţiuni hotel şi agent servicii clienţi.

Posturile sunt pentru persoanele care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt şi alţi angajatori germani, reprezentaţi de Agenţia Federală de Muncă - Serviciile de Plasare Internaţională Hessa. Pentru ocuparea acestor posturi se va organiza selecţie la Braşov în luna octombrie 2017, informează sursa.

Reprezentanţii AMOFM susţin că calificare profesională şi experienţa în domeniul în care aplică, precum şi cunoştinţe bune şi foarte bune de limbă germană şi engleză sunt condiţii esenţiale pentru cei care doresc să ocupe aceste posturi.

În comunicat se precizează: "Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1.800 - 2.250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar şi sous chef, 1.850 - 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de recepţioner, organizator salon mic dejun, agent operaţiuni hotel şi agent servicii clienţi, 2.000 - 2.500 euro brut/lună, pentru postul de coordonator evenimente".

Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost sau pot ofere sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Potrivit sursei citate, persoanele cu domiciliul în Bucureşti, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb