ANAF: Garda Financiară Arad a confiscat mărfuri în valoare de peste 140.000 lei

F. A.
Macroeconomie / 18 februarie 2011

Comisarii secţiei Arad a Gărzii Financiare au identificat, în cadrul activităţii de monitorizare a achiziţiilor intracomunitare, un transport de 23 de tone cartofi care provenea din Germania. În urma verificărilor, s-a constatat că documentele de însoţire nu erau întocmite conform prevederilor legale, iar beneficiarul, o persoană fizică, nu era autorizat să efectueze fapte de comerţ pe teritoriul României. În plus, din documentele prezentate de beneficiar a reieşit că acesta efectuase o plată mai mare pentru cele 23 de tone decât cea înscrisă în factura de însoţire a mărfii. Astfel, Garda Financiară a dispus confiscarea cantităţii de 23 tone cartofi, a cărei valoare estimată este de 54.000 lei, arată un comunicat remis redacţiei.

În aceeaşi zi, comisarii Gărzii Financiare Arad au identificat şi un transport de 23 tone de ceapă ce proveneau din Olanda fără documente de însoţire legal constituite, nefiind indicat niciun beneficiar, iar din declaraţiile conducătorului auto a reieşit că acesta nu cunoştea destinaţia finală, care ar fi urmat să-i fie comunicată după intrarea în ţară. Având în vedere că sunt indicii privind intenţia de valorificare a mărfii pe piaţa neagră, s-a dispus confiscarea mărfii, a cărei valoare estimată este de 80.000 lei.

Totodată, Garda Financiară Arad a oprit în punctul de trecere a frontierei Vârşand un transport de 313 kg cafea care era efectuat chiar de către beneficiar. Din verificări a reieşit că acesta nu era autorizat să efectueze acte de comerţ pe teritoriul României, existând de asemenea indicii privind faptul că marfa era destinată valorificării pe piaţa neagră. Ca urmare, Garda Financiară a dispus confirmarea mărfii a cărei valoare estimată este de 9.000 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb