Animax se extinde în Bucureşti şi Timişoara, după o investiţie de peste 150.000 de euro

A.V.
Comunicate de presă / 29 noiembrie 2023

Animax se extinde în Bucureşti şi Timişoara, după o investiţie de peste 150.000 de euro

Animax, retailerul pet cu cea mai extinsă reţea de magazine din România, continuă expansiunea şi consolidarea poziţiei pe piaţă, în urma unor investiţii de peste 150.000 de euro în Bucureşti şi Timişoara. Astfel, compania ajunge la 132 de unităţi la nivel naţional, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

Pe 1 decembrie, Animax deschide magazinul cu numarul 30 din Bucureşti, în centrul comercial Supernova Alexandriei. Cu o suprafaţă de 156 mp, noua unitate este creată după un concept nou, cu un design modern şi o amenajare ergonomică, ceea ce facilitează găsirea în mod intuitiv şi rapidă a produselor dorite. Totodată, Animax se extinde prin dublarea suprafeţei magazinului din Auchan Timişoara Nord.

"Ajungem mereu acolo unde sunt şi clienţii noştri, iubitorii de animale, deschiderea din Bucureşti şi extinderea din Timişoara sunt încă o dovadă că Animax are o puternică reţea şi prezenţă în întreaga ţară", declară Miruna Diaconescu, Director de Marketing, Pet Network International Romania, menţionând: "Şi de această dată aducem concepte noi şi o gamă diversificată de produse, direcţia noastră fiind una singură: să fim acolo unde sunt iubitorii de animale. Cu produse şi servicii complete pentru prietenii noştri necuvântători, vizăm să acoperim zone strategice din Bucureşti şi din ţară. Este ştiut faptul că românii sunt printre cei mai mari iubitori de animale din Europa, iar Animax le propune un nou concept de magazin dedicat, care îmbină perfect experienţa de cumpărături cu pasiunea pentru animale de companie".

Prin această ultimă deschidere în anul 2023, Animax vizează consolidarea poziţiei pe piaţă la nivel naţional. De asemenea, ca parte din dezvoltarea companiei, Animax a investit recent 50.000 de euro în digitalizare, modernizând magazinul online şi lansând aplicaţia FideliClub prin care sunt acordate reduceri pentru fiecare achiziţie.

Prezent în majoritatea oraşelor mari din ţară, Animax are cele mai multe magazine în Bucureşti, Braşov, Constanţa, Iaşi, Oradea şi Timişoara şi un total de peste 500 de angajaţi, fiind astfel cel mai extins retailer specializat în vânzarea de produse şi accesorii pentru animale de companie.

Animax, parte a Pet Network International, grup de companii specializate în comercializarea de bunuri şi servicii pentru animalelele de companie, are deschise în prezent peste 130 de magazine în ţara noastră. Pet Network International operează în România prin intermediul brandurilor Animax şi Maxi Pet. Compania are în România o cifră de afaceri netă de peste 80 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb