ANL a finalizat la începutul lunii august aproape 193 de locuinţe

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 16 august 2004

Specialiştii Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe au verificat în prima săptămînă a lunii august finalizarea a 193 de garsoniere şi apartamente construite pentru tineri în judeţele Bacău, Călăraşi şi Mureş, informează un comunicat al Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului. Specialiştii ANL au verificat atît execuţia tehnică a locuinţelor şi a finisajelor, cît şi viabilizarea amplasamentelor şi realizarea utilităţilor, astfel încît tinerii care au depus cerere la primărie pentru o locuinţă ANL se vor putea muta din toamnă.

În judeţul Mureş, ANL a finalizat 154 de locuinţe în Sighişoara şi Ungheni. În Sighişoara au fost finalizate ultimele 56 de locuinţe de pe str. Panseluţelor din Cartierul Tîrnava, după ce primele 28 de apartamente au fost recepţionate în luna mai. Valoarea investiţiei pentru aceste lucrări se ridică la peste 87 miliarde de lei. În acelaşi cartier, pe str. Rozelor, au fost recepţionate toate cele 54 de locuinţe de pe acest amplasament, valoarea investiţiei fiind de circa 59 miliarde de lei.

În Ungheni, ANL a finalizat în str. Bazei un bloc de 42 de locuinţe, valoarea investiţiei fiind de 40 miliarde de lei.

În judeţul Bacău, pe lîngă cele 37 de locuinţe pe care ANL le-a finalizat pînă acum în Moineşti, au mai fost recepţionate alte 23 de apartamente, situate în strada Luminii. Blocurile au fost construite cu parter, 3 etaje şi mansardă. Valoarea investiţiei este de peste 22 miliarde de lei. În municipiul Călăraşi au fost finalizate ultimele 16 apartamente ale blocului G3 din Calea Bucureşti, după ce primul tronson al acestui bloc a fost recepţionat în luna mai. Blocul este construit cu subsol, parter, 3 etaje şi mansardă, iar valoarea lucrărilor de execuţie pentru cele două tronsoane de bloc este de circa 24 miliarde de lei.

După finalizarea blocurilor, Agenţia Naţională pentru Locuinţe le predă primăriilor, urmînd ca acestea să le închirieze tinerilor. Locuinţele construite de ANL vor fi repartizate tinerilor care îndeplinesc condiţiile pentru a putea primi o casă.

Locuinţele se acordă tinerilor cu vîrsta între 18 şi 35 de ani care nu au deja un apartament în proprietate, sau cărora nu le-a fost repartizată o locuinţă prin acest program. De asemenea, solicitanţii trebuie să fie încadraţi cu contract de muncă şi să-şi desfăşoare activitatea în localitatea respectivă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb