Ansamblul rezidenţial Royal Town continuă extinderea cu trei noi blocuri în Iaşi

C.B.
Companii #Construcţii / 27 aprilie 2020

Ansamblul rezidenţial Royal Town continuă extinderea cu trei noi blocuri în Iaşi

Royal Town a primit autorizaţia de construcţie pentru încă trei blocuri, fiecare cu câte 11 niveluri. Astfel, ansamblul va ajunge la un total de 7 blocuri până la finalul anului 2021 şi la peste 1.000 apartamente, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit estimărilor constructorilor, acestea vor fi predate la finalul anului 2021. În paralel, complexul are în desfăşurare lucrările pentru cel de-al patrulea bloc, care va fi predat la finele anului 2020 şi va avea 220 apartamente dispuse pe 10 etaje. Primele 3 blocuri din incinta ansamblului Royal Town sunt deja finalizate şi date în folosinţă. Aici sunt în total peste 300 de apartamente. Obiectivul final al proiectului este de a ajunge la un număr de peste 2.000 de imobile.

Potrivit sursei citate, apartamentele din ansamblul rezidenţial Royal Town au 1, 2 sau 3 camere, însă, la cerere, pot fi realizate şi apartamente cu 4 camere. Preţul pentru un apartament începe de la 1.050 euro pe metrul pătrat util, dar variază în funcţie de modalitatea de plată aleasă de client, suprafaţă şi termen de finalizare. Suprafaţa unui apartament variază între 43 şi 150 de metri pătraţi, în varianta atât decomandată, cât şi open space, cu 12 tipuri de compartimentări diferite.

Arhitectura clădirilor urmează un stil modern, cu forme rafinate şi spaţii luminoase dominate de ferestre mari. Dotările locuinţelor sunt de ultimă generaţie: sistem smart home integrat ce include senzori de fum, inundaţie sau de mişcare, întrerupătoare digitale sau centrală termică cu operare digitală de pe telefonul mobil.

Locuinţele Royal Town sunt dezvoltate cu focus pe rezistenţa în timp şi calitate, conform sursei citate. Sunt utilizate materiale şi finisaje premium, alese de la producători de top din domeniu. De la structura din beton armat clasa C25/30, zidăria din cărămidă Porotherm de 25 cm, izolaţia exterioară cu vată bazaltică de 10 cm şi până la tâmplăria PVC Shucco cu 7 camere şi 3 foi de sticlă 6s, încălzirea în pardoseală REHAU, marmură, lemnul masiv şi obiecte sanitare VILLEROY & BOCH, toate materialele şi finisajele folosite au fost alese cu grijă de la producători renumiţi. Scopul este acela ca Royal Town să devină pe lângă acasă şi o investiţie inteligentă, sigură şi cu potenţial ridicat pentru viitor.

Prin utilizarea de materiale de construcţii durabile, proiectarea modernă, sistemele de instalaţii de top şi execuţia cu constructori consacraţi realizată cu atenţie la confort şi siguranţă, imobilele beneficiază de eficienţă energetică şi ajută pe termen lung la economii consistente, conform Royal Tower. De exemplu, prin sistemul de încălzire prin pardoseală, se asigură un climat perfect pe timp de iarnă, mai ales pentru familiile cu copii mici care adoră să se joace pe podea. Mai mult decât atât, marmura are proprietatea de a încetini pierderile de căldură.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb