ANSON'S creşte pe piaţa din România

F.D.
Companii / 6 octombrie 2022

ANSON'S creşte pe piaţa din România

Compania de modă masculină ANSON'S sărbătoreşte un an pe piaţa din România, cu punctul său comercial pentru bărbaţi din Sun Plaza Shopping Center, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, magazinul multi-brand din Sun Plaza Shopping Center a fost primul magazin al companiei în afara Germaniei.

"ANSON'S este foarte mulţumit de magazinul din Bucureşti. Înfiinţarea magazinului în mijlocul pandemiei a fost un pas important pentru noi, mai ales ca retailer de modă, iar evoluţia poate fi interpretată şi mai pozitiv. Anul trecut ANSON'S a deschis si primul magazin in Praga, magazin ce a urmat acelaşi concept nou ca şi casa sa din Bucureşti. Magazinul din Praga s-a dezvoltat atât de bine încât acum este deschis un al doilea magazin. Aşteptăm cu nerăbdare următorul pas în evoluţia magazinelor noastre din regiune şi creşteri viitoare. Mai mult, aşteptăm constant cu nerăbdare noi oportunităţi de locaţie şi mai multe decizii privind extinderea acestor locaţii", a declarat Alina Şerban Regional Sales Manager International la ANSON'S în România.

"În Europa Centrală şi de Est, şi astfel şi în România prin magazinul său multi-brand din Sun Plaza, ANSON'S este reprezentat cu un concept de magazin complet nou: totul este foarte modern, luminos, spaţios şi există elemente în magazin care nu există deloc pe piaţa internă a Germaniei. Este realist că magazinele ANSON'S din Germania vor urma în curând pieţele precum România şi îşi vor construi conceptele de magazine în consecinţă. România avea să devină atunci un pionier în retailul modern de modă pentru bărbaţi, la fel ca Cehia sau Croaţia", a adăugat Alina Şerban.

ANSON'S, retailerul de îmbrăcăminte pentru bărbaţi, combină mărcile internaţionale de designer, cele mai recente tendinţe şi mărci exclusive sub acelaşi acoperiş în toate magazinele sale. Retailerul multi-brand reprezintă conştientizarea şi calitatea stilului, clasicele atemporale şi tendinţele actuale laolaltă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb