"Guvernul SUA anunţă oficial că membri ai armatei ruse au comis crime de război în Ucraina"

ANTHONY BLINKEN: "Guvernul SUA anunţă oficial că membri ai armatei ruse au comis crime de război în Ucraina"

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 23 martie 2022

Guvernul Statelor Unite consideră că membri ai forţelor armate ruse au comis crime de război în Ucraina, potrivit comunicatului oficial al secretarului de stat american Antony Blinken, publicat miercuri, informează news.ro.

"Astăzi, pot anunţa că, pe baza informaţiilor disponibile în prezent, guvernul SUA consideră că membri ai forţelor Rusiei au comis crime de război în Ucraina", a precizat Blinken în comunicatul publicat.

"Afirmaţia noastră se bazează pe o analiză atentă a informaţiilor disponibile din surse publice şi de la serviciile secrete", se mai menţionează în comunicat.

"Ca şi în cazul oricărei presupuse infracţiuni, o instanţă de judecată cu jurisdicţie asupra infracţiunii este răspunzătoare în cele din urmă pentru stabilirea vinovăţiei penale în cazuri specifice", a continuat Blinken.

"Guvernul SUA va continua să urmărească relatările despre crime de război şi va împărtăşi informaţiile pe care le adună împreună cu aliaţii, partenerii, instituţiile şi organizaţiile internaţionale, după caz. Ne angajăm să îi urmărim pe cei răspunzători utilizând fiecare instrument disponibil, inclusiv urmărirea penală", se mai subliniază în comunicat.

Comunicatul oficial al SUA conform căruita Moscova a comis încălcări ale legilor conflictului vine după ce Blinken, preşedintele Joe Biden şi secretarul de stat adjunct Wendy Sherman au declarat că, din punctul lor de vedere, au avut loc crime de război.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Putin sa fie urmarit, incatusat si adus la Tribunalul de la Haga pentru crime contra umanitatii.

    Nu trebuie ucis!!!  

    TREBUIE JUDECAT IN VAZUL INTREGII LUMI ! Toti din toata lumea trebuie sa il vada pe monstru umilit , singur si in catuse!  

    Cine l-a judecat pe BUSH junior ca a invadat IRAKUL in 2003 ? Adica SUA poate ataca un stat suveran independent dar Rusia nu... Dar pentru invadarea Iugoslaviei de catre SUA si destramarea ei in urma razboiului ? si crearea unui stat nou Kosovo pe care nici pana acum Romania nu l-a recunoscut ... Cine judeca cine este bun si cine este rau ?

    1. Cum cine,nu stii?Jupanul lumii care a bombardat cel mai mult,care a dat lumii milioane de refugiati care au invadat Europa.SUA vor sa distruga orice economie care intra in competitie cu ei.De ce tac chinezii?Fiindca stiu ce-i asteapta.Si acum americanii baga batul prin gard pe la chinezii,se joaca cu focul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb