Antibiotice Iaşi a organizat cea de-a zecea ediţie a proiectului "Dăruieşte din suflet! Fii şi tu Moş Crăciun"

V.G.
Companii / 15 decembrie 2022

Antibiotice Iaşi a organizat cea de-a zecea ediţie a proiectului "Dăruieşte din suflet! Fii şi tu Moş Crăciun"

Spiritul Crăciunului cu multe dorinţe împlinite şi bucuria sărbătorilor de iarnă a fost simţit de 100 de copii proveniţi din familii cu posibilităţi materiale reduse, aflate în localităţile rurale din jurul Iaşului, în cadrul unui eveniment festiv organizat astăzi, la sediul companiei Antibiotice, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, acest eveniment a marcat cea de-a 10-a ediţie a proiectului "Dăruieşte din suflet! Fii şi tu Moş Crăciun".

Proiectul organizat de Fundaţia "Antibiotice - Ştiinţă şi Suflet" a prilejuit întâlnirea dintre micuţii cu vârste cuprinse între un an şi 15 ani cu Moş Crăciun care le-a oferit cadoul mult dorit.

În scrisorile trimise de aceşti copii, Moşul a regăsit dorinţele lor cele mai simple: dulciuri, jucării, haine şi încălţări, cărţi, ghiozdane şi rechizite pentru şcoală sau skateboard, biciclete, trotinete pentru a se putea deplasa la şcoală.

"De zece ani am dezvoltat această tradiţie în preajma sărbătorilor de Crăciun, iar colegii noştri au avut posibilitatea an de an să devină spiriduşi ai Moşului, în cadrul campaniei Dăruieşte din suflet! Fii şi tu Moş Crăciun! Marea familie Antibiotice a reuşit să aducă un dram de bucurie pentru copiii mai puţin norocoşi, din familii numeroase, transformându-le dorinţele într-o frumoasă surpriză de Crăciun. Mulţumim pe această cale şi colaboratorilor din cadrul Departamentului Pro Vita", a declarat Ioana Tode, preşedinte al Fundaţiei "Antibiotice-Ştiinţă şi suflet" Antibiotice Iaşi.

Scrisorile au ajuns la inimoşii "spiriduşi", angajaţi ai companiei Antibiotice, care au dat dovadă şi în acest an de bunătate şi generozitate şi le-au îndeplinit fiecare vis aşternut în ale lor scrisori, de la cele mai îndrăzneţe până la cele mai nevinovate.

"Sunt foarte multe familii nevoiaşe în jurul nostru, iar cadourile Moşului deşi nu le schimbă viaţa, aduc o fărâmă de bucurie în sufletul unui copil. De 10 ani fac şi eu parte din echipa de spiriduşi din Antibiotice, alături de colegii mei cu suflet mare. Motivul? Pentru că aceşti copii provin din familii în care, după achitarea facturilor şi cumpărarea hranei de fiecare zi, nu mai rămâne niciun ban pentru jucării sau alte distracţii pe care alţi copii sunt norocoşi să le aibă. Sunt de principiu că dacă poţi ajuta, fă-o! Nici nu îţi închipui ce bucurie poţi oferi", a povestit Marinela Diac, angajat din Antibiotice.

Compania Antibiotice mulţumeşte tuturor spiriduşilor voluntari care au reuşit ca în cei zece ani ai proiectului "Dăruieşte din suflet! Fii şi tu Moş Crăciun", să transforme sărbătoarea Crăciunului într-un moment de bucurie şi speranţă, pentru mai mult de 800 de copilaşi din judeţul Iaşi şi alte localităţi din Moldova, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb