Antibiotice Iaşi, prezentă la evenimentul CPhI Worldwide, pentru al 20-lea an consecutiv

T.B.
Companii / 26 octombrie 2023

Antibiotice Iaşi, prezentă la evenimentul CPhI Worldwide, pentru al 20-lea an consecutiv

În aceste zile, Antibiotice Iaşi este prezentă pentru al 20-lea an consecutiv, la cel mai important eveniment expoziţional al industriei farmaceutice mondiale, CPhI Worldwide, care se desfăşoară la Barcelona, Spania, se arată într-un comunicat al Antibiotice S.A., remis redacţiei.

Această manifestare de anvergură, reprezintă principalul motor de dezvoltare al afacerilor internaţionale care, de-a lungul timpului, s-au multiplicat de mai multe ori, compania estimând că vor ajunge la valoarea de 215 mil. lei la sfârşitul acestui an, ceea ce reprezintă 36% din cifra de afaceri, informează sursa menţionată.

"În ultimii 20 de ani am consolidat parteneriate cu mari companii din toată lumea şi suntem aici, la acest tărg international, pentru a le transmite că într-o lume divizată, într-o lume în care parcă nu ne mai regăsim, noi suntem capabili să construim un viitor împreună ci partenerii nostri", a declarat Ioan NANI, director general Antibiotice, potrivit comunicatului.

Echipa Antibiotice la CPHI Worldwide, formată din specialişti în domeniile cercetării-dezvoltării, managementul portofoliului, import, export, dezvoltarea afacerilor, marketing şi vânzări are peste 150 de întâlniri cu parteneri de afaceri din toată lumea, în scopul identificării de noi oportunităţi de business şi de extindere pe piaţa globală prin valorificarea capabilităţilor de cercetare şi infrastructura de producţie a companiei, transmite sursa citată.

Prin participarea la astfel de evenimente internaţionale, Antibiotice transmite un mesaj de stabilitate şi continuitate partenerilor săi, alături de care ţinteşte o dublare a afacerilor externe până în anul 2030, în linie cu planul de dezvoltare strategică "The Future Together", informează compania.

La finalul anului 2022, Antibiotice a inaugurat cea mai modernă fabrică de medicamente topice din Europa, cu o investiţie de 20 milioane de euro, conform sursei precizate. Cu o capacitate mai mare cu 50% faţă de cea anterioară şi cu respectarea celor mai înalte standarde de producţie şi calitate, această investiţie oferă companiei o mai mare deschidere spre pieţe internaţionale caracterizate de un înalt grad de competitivitate şi inovare, potrivit sursei indicate.

De asemenea, în luna mai 2023, Antibiotice a obţinut acordul pentru fonduri nerambursabile în valoare de peste 85 milioane lei pentru o capacitate de producţie a produselor sterile, soluţii şi topice, transmite compania.

Continuitatea prezenţei de 20 de ani la CPHI Worldwide, reprezintă, în consecinţă, o premiză de expansiune şi consolidare a Antibiotice pe pieţele externe alături de parenerii săi, compania fiind un important producător român de medicamente generice cu recunoaştere internaţională care exportă în 70 de ţări din întreaga lume, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ...compania estimând că vor ajunge la valoarea de 215 mil. lei la sfârşitul acestui an, ceea ce reprezintă 36% din cifra de afaceri... bun, asta inseamna ca la finele anului CA va fi de 597 mil lei, cu marja de 23%, ar rezulta un profit de 137 mil lei

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb