Antreprenorii din eMAG Marketplace, susţinuţi printr-o nouă linie de creditare de 5 mil. euro

A.B
Comunicate de presă / 31 august 2020

Antreprenorii din eMAG Marketplace, susţinuţi printr-o nouă linie de creditare de 5 mil. euro

eMAG Seller Credit, programul lansat de eMAG în parteneriat cu Idea::Bank în urmă cu un an, se extinde printr-o nouă rundă de finanţare în valoare totală de aproape 5 milioane de euro, cu dobândă zero şi fără garanţii, pentru antreprenorii prezenţi în eMAG Marketplace, eligibili pentru acest tip de finanţare, potrivit unui comunicat de presă trimis la redacţie.

De program pot beneficia companiile din ecosistemul eMAG Marketplace, având minimum 24 de luni de existenţă şi 12 luni de activitate în Marketplace, ce au avut o evoluţie pozitivă în ultimul an fiscal şi au înregistrat o cifră de afaceri între 150.000 de lei şi 25 milioane de lei.

Pentru a da posibilitatea cât mai multor selleri eligibili să acceseze această facilitate de finanţare, suma maximă ce poate fi acordată este de 300.000 de lei/seller, în baza valorii medii a vânzărilor trimestriale realizate pe eMAG Marketplace. Suma va putea fi disponibilă în maximum trei zile lucrătoare, fără a fi necesară deplasarea la sediul băncii. eMAG va susţine integral şi din resurse proprii, în anumite condiţii, contravaloarea dobânzilor liniilor de finanţare accesate de selleri prin eMAG Seller Credit powered by Idea::Bank.

Banii obţinuţi vor putea fi investiţi în suplimentarea stocurilor pentru produsele existente, în dezvoltarea personalului existent sau în atragerea unui personal mai bine calificat sau mai numeros. Astfel, sellerii au posibilitatea de a obţine condiţii mai avantajoase de achiziţie de la furnizorii proprii sau să îşi extindă gama de produse, cu efecte în îmbunătăţirea experienţei de cumpărare a clienţilor, care, în acest fel, vor avea acces la produse noi.

De prima rundă de finanţare, în valoare totală de 3,8 milioane de euro, deschisă anul trecut prin eMAG Seller Credit, au beneficiat companii cu vânzări în domenii diverse, preponderent în retailul de fashion, cosmetice, produse pentru igienă şi curăţenia casei sau IT. Companiile care au beneficiat de finanţare prin acest program au înregistrat un volum al vânzărilor cu 28% mai mare în trimestrul accesării fondurilor faţă de trimestrul anterior, aminteşte comunicatul de presă.

Florin Filote, Vicepreşedinte eMAG Marketplace, a declarat: "Continuăm să sprijinim sellerii din eMAG Marketplace printr-o nouă linie de finanţare alături de Idea:: Bank, sperând astfel să contribuim la dezvoltarea lor, pentru ca aceştia să poată oferi clienţilor o experienţă de cumpărare tot mai bună. Finanţarea vine cu doar două luni înainte de Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping din an, astfel că sellerii se pot pregăti de pe acum cu produse care să ajungă la timp în casele oamenilor".

Alin Daniel Fodoroiu, Vicepreşedinte Executiv Business Idea::Bank,a adăugat: "Interesul pentru soluţia de creditare oferită sellerilor eMAG Marketplace ne-a determinat să dezvoltăm parteneriatul cu eMAG şi să revenim cu o nouă tranşă de finanţare. Sellerii eMAG pentru care banca a pre-aprobat finanţarea s-au bucurat de beneficiile multiple ale proiectului, dintre care menţionez dobânda zero sau comisioane zero. eMAG Seller Credit powered by Idea::Bank este un proiect care se înscrie în trendul actual privind dezvoltarea comerţului online, prin minimizarea interacţiunii fizice cu banca şi a efortului depus de clienţii persoane juridice în scopul obţinerii unui credit. Mai mult, vom duce proiectul la un alt nivel, prin care vom adresa selleri pe platforma Marketplace cu o propunere de finanţare garantată gratuit prin programul EaSI asigurat de EIF (European Investment Fund)".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb