Anul acesta la Miko 1 Iunie a venit mai devreme

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 29 mai 2014

Anul acesta la Miko 1 Iunie a venit mai devreme

Cu vedete, copii, cadouri, distracţie!

În fiecare an, MIKO organizează unul dintre cele mai frumoase evenimente dedicate copiilor, în special celor care trăiesc în complexele sociale de servicii, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Copilului. Devenită deja o tradiţie, MIKO reuşeşte, prin continuitatea acestor evenimente, să aducă o bucurie şi un zâmbet copiilor, indiferent de situaţia lor materială.

Astfel, cum cu mândrie declară MIKO, protejarea copiilor noştri a devenit o prioritate majoră. Cu toţii avem responsabilitatea să îndrumăm prin educaţie, interes şi bunăvoinţă evoluţia copiilor şi tinerilor de astăzi şi de mâine ai societăţii în care trăim.

Astfel, miercuri, 28 Mai, între orele 10.00-21.00, MIKO a deschis porţile către o lume de poveste, în care eroi de basm şi personaje Disney s-au întâlnit cu magicieni renumiţi, pentru a aduce bucurie şi zâmbete largi pe chipurile şi în sufletele copiilor. Totul s-a întâmplat într-un decor special, cu căsuţe, tobogane, figurine şi baloane colorate, vată de zahăr, popcorn şi o mulţime de bunătăţi şi cadouri pregătite cu grijă şi devotament de către MIKO şi partenerii săi: Original Marines, Daisy & Learn With Music - Miko Kids, Ulker, Mobexpert,Carrefour, Alka, CupcakePhilosophy, Cofetăria Maria, Cofetăria Alice, Danone, Sun Wave Pharma, Cielo Veneţia, Plafar, Zenith Pharmaceuticals, Editura Litera, FreyaProduction, Vinurile Negrini, BDG International, Bricks4you, Cramele Tohani, Grupul de Presă Bursa.

Cateringul a fost pregătit de către Restaurantul Miko Cafe, din ingrediente 100% naturale, special alese pentru a fi pe gustul invitaţilor şi mai ales pentru a fi savurate cu poftă de cei mici.

Dimineaţa, ca în fiecare an, s-au bucurat de toată magia jocurilor, cântecelor şi dansurilor copiii de la câteva centre sociale din Bucureşti, care simt deja că fac parte din marea familie MIKO. La finalul petrecerii, fiecare dintre ei a primit cadouri generoase de la sponsori, din partea MIKO şi, bineînţeles, de la copiii angajaţilor şi clienţilor Miko Beauty Center.

După-amiaza, a avut loc prezentarea de modă semnată Original Marines, în care copiii clientelor şi vedetelor au defilat mândri nevoie mare de ţinutele lor viu colorate, sport sau elegante, din cele 4 subcolecţii, respectiv: Copacabana, Sporty, Special day, American Indigo. În această temă, au intrat în "joc" şi mamele fetelor, care au purtat şi ele tricouri din colecţiile Betty Boop şi Hello Kitty.

Daniel Cruceru a fost.... mirele colecţiei, adică cel care a închis prezentarea, ca singur reprezentant al tăticilor, împreună cu fiica lui, Sophia: "A fost prima oară când am fost model pe un catwalk şi a fost cu atât mai emoţionant să defilez împreună cu fiica mea. Iar când a venit şi soţia mea alături de noi, m-am simţit minunat."

Un moment special a fost şi prezenţa în defilare a domnului Ştefan Cristofor, împreună cu cei doi nepoţi ai săi, Sesy şi David, toţi trei purtând echipamente din colecţia Original Marines dedicată fotbalului.

Alături de el, au mai prezentat outfit-uri Original Marines Simona Pătruleasa alături de fiica sa, Ingrid, Paula Chirilă şi Carla, cei trei copii ai cuplului Oana şi Nicolae Badea, fiul Simonei Bălănescu Dragomir, Diana Vucicovici alături de Allegra şi Eva, Roxana Iliescu alături de Teresa şi Vanessa, Joseph, fiul Norei Seroussi, Lioara Bradu alături de Anastasia, aplaudaţi de Monica Iagăr şi fiicele ei, Bianca Brad şi fiul ei, Luca, Noemi Revnic şi fiul ei, Avi, şi mulţi alţi prieteni Miko Beauty Center.

Defilarea a fost prezentă de Roxana Iliescu şi Mirela Retegan, Tanti Prezentatoarea de la Gaşca Zurli, care a făcut şi ea o surpriză copiilor, aducând toata Gaşca renumită în mijlocul lor şi a "preluat conducerea distracţiei" imediat după momentul Original Marines. Copiii au cântat, au dansat, s-au jucat, s-au distrat şi au construit tot felul de figurine lego. Pe scurt, a fost MAGIE!

La eveniment, au participat personalităţi, membri ai societăţii civile, vedete media - oameni care sprijină MIKO în asigurarea continuităţii acestui proiect de suflet, aflat anul acesta la a 7-a ediţie.

"Ne bucurăm de fiecare dată să aducem un zâmbet pe feţele tuturor copiilor", a mărturisit Mihaela Cristofor. "Mulţumesc întregii echipe MIKO, tuturor sponsorilor şi colaboratorilor care au transformat această zi într-o minunată zi de poveste!"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb