ANUL TRECUT, Akcenta a intermediat tranzacţii de 12 milioane euro

Andrei Stan
Companii / 1 martie 2016

Compania cehă Akcenta, specializată în plăţi externe şi schimb valutar, care a intrat pe piaţa locală în mai 2015, a raportat pentru anul trecut un volum al tranzacţiilor de 12 milioane euro, reprezentând jumătate din targetul pe care îl anunţase la lansarea operaţiunilor, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Pe de altă parte, atunci când Akcenta şi-a anunţat oficial prezenţa pe piaţa din România, compania anunţa că intenţionează să ajungă la un total de 200 de clienţi pe piaţa locală până la finele anului, un obiectiv atins, după cum indică rezultatele companiei pentru întregul an.

"Ne bucurăm să vedem că din ce în ce mai multe companii româneşti intră în contact cu noi şi ne utilizează serviciile. Pe măsură ce activităţile noastre de afaceri s-au intensificat, ne-am extins şi echipa, al cărei număr de membri s-a triplat, astfel încât să fim capabili să răspundem tutoror nevoilor clienţilor noştri", a declarat Theodor Stefanovici, director comercial pentru România în cadrul Akcenta, potrivit comunicatului.

În condiţiile în care numărul de clienţi a ajuns la 200, volumul mediu de tranzacţii per client pe lună a ajuns la 26.000 euro, cu o medie de trei tranzacţii pe lună pentru fiecare dintre clienţi.

Echipa a ajuns la 20 de reprezentanţi comerciali. În mai anul trecut, Stefanovici spunea că Akcenta are 12 reprezentanţi comerciali.

Akcenta are activităţi în Europa Centrală, în ţări precum Cehia - piaţă unde compania este activă din 1997 - , Slovacia, Polonia, Ungaria şi România, şi are peste 27.000 de clienţi pe pieţele menţionate.

În România, Akcenta îşi derulează activitatea pe baza unei licenţe emisă de Banca Naţională a Republicii Cehe, transferată Băncii Naţionale a României, ca rezultat al unui proces de notificare în concordanţă cu articolele 17 şi 25 ale Directivei privind Serviciile de Plăţi (Payment Service 2007/64 / CE). Activitatea Akcenta este confirmată în registrul public oficial al Băncii Naţionale.

Akcenta deţine licenţa pentru tranzacţiile cu valori mobiliare, care o autorizează să ofere o gamă completă de instrumente financiare folosite pentru a elimina riscul fluctuaţiei negative de curs, pentru schimbul valutar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb