ANUL TRECUT: LEM'S, 11 magazine noi şi o creştere de 10%

V.B.
Companii #Imobiliare / 18 martie 2014

LEM'S, 11 magazine noi şi o creştere de 10%

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, a încheiat anul trecut cu toate obiectivele de afaceri atinse şi încasări de 231 milioane lei, în creştere cu 10% faţă de 2012, în contextul în care piaţa de mobilă s-a situat, în primele 10 luni din 2013, la circa 2,4 miliarde lei, în scădere cu 1,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2012, conform unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Direcţiile strategice pe care Lemet s-a axat în ultimii ani şi care au contribuit la creşterea anuală a cifrei de afaceri au fost: investiţii în tehnologie (care au dus la realizarea de produse noi, calitativ superioare), dezvoltarea continuă de programe noi de mobilă (portofoliul crescând constant) şi dezvoltarea reţelei de magazine Lem's cu noi unităţi amplasate în special în malluri.

Anul trecut, compania a investit peste 12 milioane de lei pentru deschiderea a 11 noi magazine Lem's în oraşe mari. În prezent, reţeaua a ajuns la peste 100 unităţi (magazine Lem's şi parteneri Lemet) şi o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65 mii metri pătraţi.

Dintre produsele de mobilier lansate recent, segmentul de produse premium creşte constant. 48% din vânzările realizate anul trecut sunt reprezentate de produsele premium şi lux.

"În 2013, am vândut peste 3 mii de bucătării Gazelle şi aproximativ 1 mie de livinguri New York. Sectorul premium este în creştere şi va continua acest trend şi în anii următori", precizează Alexandru Rizea, director general Lemet.

În 2013, Lem's a inaugurat în Capitală magazinele în zonele Mihai Bravu şi Bucur Obor, pe lângă cele din Ghencea şi Berceni. Magazinul Lem's din Bucur Obor este ultimul inaugurat la sfârşitul anului trecut, cu o investiţie totală de 1,6 milioane lei.

Magazinele de mobilă ale fabricii Lemet operează sub brandul Lem's şi sunt amenajate la acelaşi standard calitativ în toate judeţele ţării, se mai arată în comunicat.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem's pentru desfacerea produselor sale. În prezent, reţeaua Lem's are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65 mii metri pătraţi de retail amenajaţi în toate judeţele la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet, cât şi în reţeaua Lem's activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35 mii metri pătraţi. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricii de mobilă Lemet este de aproximativ 3,5 milioane de panouri prelucrate tip pal. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb