Anunţ privind finalizarea activităţilor din proiect

Comunicate de presă / 22 decembrie 2023

Anunţ privind finalizarea activităţilor din proiect

Techno Volt S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Str. Olăneşti Nr. 4, Bl. 43A, Sc.1, Et. 4, Ap. 25, Sector 6, finalizeaza la data de 26 februarie 2024, proiectul "Sistem opto-acustic-distribuit de monitorizare a integrităţii structurale a conductelor şi a riscurilor de intruziune în reţelele de transport petrol si gaze - INGRID", Cod SMIS 2014+: 121426, în parteneriat cu INCDT COMOTI şi Universitatea Politehnică Bucureşti, co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în calitate de Organism Intermediar, în numele şi pentru Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate Management pentru Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 17.262.477,43 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 10.879.071,17 lei din FEDR şi 1.919.836,14 lei din Bugetul Naţional. Proiectul a fost implementat în Judeţul Argeş, pe o durată de 29 de luni.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă stimularea inovării în cadrul societăţii Techno Volt S.R.L., prin dezvoltarea şi implementarea unui sistem bazat pe detectarea opto-acustică a crăpăturilor în conductele de transport petrol şi gaze şi pe monitorizarea riscurilor de intruziune, care să satisfacă nevoia potenţialilor beneficiari de minimizare a pierderilor din reţeaua de transport, crescând, astfel, gradul de securitate al infrastructurilor critice. Îndeplinirea acestuia a fost posibilă prin diversificarea activităţii companiei prin investiţia în Cercetare şi Dezvoltare.

Principalul rezultat obţinut în urma implementării acestui proiect este Sistemul de monitorizare INGRID, care este în curs de brevetare la OSIM. Din proiect au mai rezultat participări la conferinţe, sesiune de comunicări şi locuri de muncă nou create în Cercetare-Dezvoltare şi alte domenii. Rezultatele obţinute vor permite, în primul rând, cresterea competitivitatii Techno Volt dar si o absorbţie mai rapidă a fondurilor destinate CDI, prin generarea unor teme de cercetare/soluţii tehnice optimizate, mai bine încadrate din punct de vedere inovativ, şi prin alinierea acestor proiecte la tendinţele globale de inovare pe un anumit domeniu.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, Axa 1.

Techno Volt S.R.L.

Director de proiect: Pangratie Vasile

office@technovolt.ro; +4021 220 13 02

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb