Apa Nova anunţă relocarea Centrului de Relaţii Clienţi într-un spaţiu ultramodern şi digitalizat

G.D.
Companii / 5 octombrie 2022

Sursa foto: www.pixabay.com

Sursa foto: www.pixabay.com

Apa Nova, o companie Veolia, anunţă relocarea Centrului de Relaţii Clienţi, începând cu data de 10.10.2022 într-un spaţiu ultramodern şi digitalizat, situat pe Strada Tunari nr. 60A, Bucureşti, conform unui comunicat remis redacţiei. Programul de funcţionare a noului centru este de luni până vineri, între orele 08.00-17.00.

Potrivit sursei citate, relocarea Centrului Relaţii Clienţi (CRC) într-un spaţiu eco-friendly al Capitalei vizează oferirea unei experienţe digitale complete, dar şi posibilitatea de interacţiune cu specialiştii Apa Nova, răspunzând nevoilor actuale ale clienţilor. Totodată, noua locaţie oferă accesibilitate ridicată la mijloacele de transport în comun.

Noul CRC integrează cele mai noi facilităţi tehnologice dedicate clienţilor: de la dispozitive automate de plată şi de vizualizare a index-ului de consum până la sisteme de informare digitală cu privire la serviciile oferite de către operatorul de apă, în vederea minimizării contactului fizic direct.

"Transformările prin care am trecut, în ultimul an şi jumătate, la nivel local şi global, ne-au determinat să ducem conceptul de one stop shop la un nivel superior pentru a creşte gradul de siguranţă, digitalizare şi confort. Prin acest demers, asigurăm o comunicare comercială omnichannel şi poziţionăm Centrul Relaţii Clienţi ca pilon strategic de îmbunătăţire a gradului de satisfacţie al clienţilor Apa Nova, de peste 90%, în relaţie cu serviciile oferite ", a precizat Alexandru Moldovan, Director General Adjunct Apa Nova Bucureşti.

Păstrând conceptul "one stop shop", centrul va include zona de self service, zona de recepţie, de casierie şi de consultanţă clienţi (birouri consultanţi pentru audienţe clienţi şi încheierea de avize tehnice, contracte de servicii de furnizare apă potabilă şi canalizare, rezolvarea diverselor solicitări şi reclamaţii). De asemenea, centrul va face posibilă reducerea timpilor de aşteptare şi de răspuns la solicitările celor care îi vor trece pragul, iar audienţele clienţilor şi potenţialilor clienţi se pot face la un consultant dedicate, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb