Aplicația de parksharing yeParking se dezvoltă cu capital de la Roca X

A.I.G.
Miscellanea / 14 ianuarie 2020

Aplicația de parksharing yeParking se dezvoltă cu capital de la Roca X

yeParking, aplicaţie de parksharing şi furnizor IT de soluţii pentru eficientizarea spaţiilor de parcare, a anunţat marţi o primă rundă de finanţare, în parteneriat cu Roca X, urmând ca întregul capital să fie utilizat pentru accelerarea creşterii companiei, informează News.ro.

"Obiectivele yeParking pe termen scurt sunt legate de creşterea ratei de utilizare a aplicaţiei în Cluj-Napoca, extinderea aplicaţiei în celelalte oraşe mari din România şi înrolarea primelor clădiri de birouri şi zone rezidenţiale închise în soluţia business to business", arată un comunicat al companiei.

yeParking funcţionează pentru moment în Cluj-Napoca, cu peste 5.000 de utilizatori, oferind şoferilor posibilitatea să cedeze temporar, pentru minute sau ore, locul de parcare pe care îl au, către comunitate, optimizând astfel traficul şi timpii de căutare a unui loc de parcare.

"Interesul Roca X vine ca o confirmare că produsul nostru rezolvă o problemă reală, cu potenţial maxim. Planurile de dezvoltare sunt foarte ambiţioase şi avizează treptat atât oraşele mari din România, cât şi extinderea în regiune, cu soluţia de retail destinată utilizatorilor, care pot contribui la fluidiziarea traficului share-uind şi folosind parcările disitribuite, dar şi dezvoltarea soluţiei business to business. Suntem încrezători că fondurile obţinute ne vor ajuta să accelerăm şi mai mult dezvoltarea", afirmă Mihai Lodoabă, administrator Digital Republic şi co-fondator yeParking.

Potrivit sursei citate, implementarea de soluţii rapide, automatizate de plată este unul din beneficiile pe care yeParking le poate aduce operatorilor de parcări de business şi/sau retail parkings, degrevându-i pe aceştia de nevoia dezvoltării unor soluţii proprietare şi de promovare a acestora, direcţie în care se pregăteşte implementarea în premieră a acestei soluţii pentru GoTo Parking, parcarea aeroportului din Cluj-Napoca.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb