Armata ucraineană susţine că a distrus încă o navă rusească în Marea Neagră

Armata ucraineană susţine că a distrus încă o navă rusească în Marea Neagră

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 6 iunie

Serviciul de informaţii al armatei ruse (GUR) a anunţat joi că în cursul nopţii a reuşit străpungerea cu succes a liniei defensive ruse din Marea Neagră şi a lovit cu succes un remorcher inamic în largul coastelor Crimeei, informează news.ro.

"Saturn nu va mai naviga", proclamă GUR, referindu-se la remorcherul rusesc. Serviciul ucrainean publică şi o înregistrare video cu momentul atacului forţelor speciale, care sugerează că a fost folosită o dronă amfibie.

"În urma operaţiunii din apele lacului Panske, o altă navă a invadatorilor ruşi a fost distrusă. Distrugerile au fost provocate de foc, după ce s-a reuşit străpungerea cu succes a liniei de bariere defensive a ocupanţilor din Marea Neagră", afirmă serviciul militar de informaţii.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. poate ar fi vremea ca ocupantii sa plece catre casa. cum se muta dincolo de granita, cum e gata razboiul.

    Am vazut un film ingrozitor al criminalilor ucrainieni.

    UCRAINA A MINAT GRANITA CU ROMANIA, in zona cursului Tisei. Un tanar ucrainian era mort, calcand pe o mina. A sangerat pana la moarte, avand piciorul complet secerat in zona tibiei. Tibia iesea din pantalon si o balta de sange se scursese prin iarba in pamant. Sarmanul incerca sa ajunga in Romania, sa scape de razboiul nazistului Zelensky si a hoardei de hoti si criminali de la Kiev. 

     

    Romanilor, asta este o crima de razboi. Granita de la Tisa este cu Uniunea Europeana, cu NATO, cu Romania. Nu este niciun inamic armat la aceasta granita ca sa justifice minarea ei cu mine antipersonal. 

    Acele mine sunt folosite doar impotriva populatiei civile, pentru reprimarea ei. Asta este, dupa toate regulile, o crima de razboi a regimului Zelensky, un regim criminal si nazist. Chem toti romanii sa se ridice impotriva mafiei PSD PNL, a lui Ciolannis, a regimului criminal Zelensky. 

    1. Sigur ai fost ok când te-ai uitat la acel "film" ? Filmul probabil rula pe undeva prin Ruzzia iar cineva ți-a șoptit că acțiunea are loc pe undeva pe Tisa.

      Am vazut foarte bine. Era filmat si vorbit de granicerii ucrainieni.

      Cu trei zile inainte, purtatorul de cuvant al granicerilor ucrainieni a raspuns zvonurilor in crestere privind aceste minari. El pretinde ca sunt zvonuri false si ca ei doar au intarit securitatea la granita (asta recunosc) dar ca nu au instalat mine. Este posibil sa fie adevarat ce spune si atunci zvonurile sunt lansate chiar de ucrainieni pentru a-si speria propria populatie.

       

      "Mining the banks of the Tisza river in order to prevent attempts to illegally cross the border is a hostile IPSO. Strengthening the border with the countries of the European Union and Moldova is Ukraine's responsibility to the countries with which we Border. But this in no way implies mining the territory, so that other actions that would threaten people's lives, even though they are illegally trying to cross the border 

      Demchenko said." 

      stii asa de bine limba ucraineana?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb