ASBIS Group lansează divizia ASBIS ROBOTIC SOLUTIONS - AROS

V.G.
Companii / 13 decembrie 2022

ASBIS Group lansează divizia ASBIS ROBOTIC SOLUTIONS - AROS

ASBISC Enterprises Plc a decis să facă o mişcare strategică şi să lanseze o nouă divizie de business în domeniul roboticii - ASBIS Robotic Solutions (AROS), arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, AROS intenţionează să intre pe pieţele din ECE, inclusiv Polonia, până la sfârşitul anului 2022 şi să-şi extindă prezenţa în 2023, concentrându-se pe distribuţia în reţeaua sa de reselleri autorizaţi cu valoare adăugată.

Grupul a semnat deja mai multe acorduri de distribuţie cu următoarele companii: Aubo, Dobots, DH-Robotics şi Gausium. ASBIS intenţionează să-şi extindă portofoliul de produse din domeniul roboticii pe parcursul anului 2023 şi ulterior. Primii roboţi colaborativi sub marca proprie CRON Robotics ar urma să apară pe pieţele europene în prima jumătate a anului 2023.

ASBIS Robotic Solutions (AROS) este o nouă ramură de perspectivă a ASBIS Group, axată pe vânzarea de soluţii bazate pe roboţi colaborativi (coboţi) şi pe construirea de soluţii proprii în acest domeniu. Roboţii colaborativi şi platformele robotice autonome sunt concepute pentru a interacţiona fizic cu oamenii dintr-un mediu de lucru - birou sau spaţiu public, astfel că munca în comun şi interacţiunea dintre roboţi şi oameni devin mai uşoare. AROS se va concentra pe soluţii multiple bazate pe coboţi, roboţi, platforme mobile robotizate autonome pentru a pregăti soluţii pentru numeroase probleme şi pentru a aborda mai multe aspecte ale nevoilor companiilor din domeniile producţie, curăţenie, servicii, securitate şi logistică.

Potrivit previziunilor, piaţa globală de robotică va înregistra o creştere puternică de aproximativ 20% pe an până în 2030. În ceea ce priveşte segmentul cobot, adică roboţii industriali şi colaborativi, acesta a crescut cu 40% doar în 2021. Până în 2026, se estimează că piaţa globală de coboţi va avea o valoare de 225 de miliarde USD.

"La ASBIS, ne propunem întotdeauna să oferim cele mai moderne soluţii pentru a răspunde în mod eficient, nevoilor multiple ale firmelor din diferite pieţe. Companiile de dimensiuni medii sau mari au nevoie să-şi automatizeze nu numai liniile de producţie, ci şi alte aspecte ale vieţii de zi cu zi: de la procesul de curăţenie, până la securitatea sediilor, de la automatizările depozitelor, până la transport. Odată cu noua noastră divizie de soluţii robotice complexe ASBIS, cu accent pe robotizarea multifuncţională, intrăm într-un sector foarte promiţător, care nu mai este o piaţă de nişă şi va valora câteva sute de miliarde de dolari în câţiva ani. Este un subiect fascinant care se potriveşte cu ADN-ul nostru inovator. Foarte curând vom putea să ne prezentăm propriii coboţi, dezvoltarea lor fiind deja într-un stadiu foarte avansat", a declarat Serhei Kostevitch, CEO al ASBIS Group.

Echipa din România este deja completă. Din ea fac parte un Product Manager, un Key Account Manager şi un Presales Engineer. Printre obiectivele pe care echipa şi le propune în perioada următoare se numără studierea pieţei locale, identificarea unor parteneri cu potenţial din domeniul roboticii şi crearea unei reţele valoroase de reselleri pe acest segment, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb