Asesoft Distribution anunţă parteneriatul cu Western Digital pentru produse de stocare

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 mai 2007

Asesoft Distribution, companie care activează pe piaţa locală de produse IT, anunţă, astăzi, începerea parteneriatului cu Western Digital, producător de top de echipamente de stocare, incluzând hard discuri pentru calculatoare desktop şi notebook, servere şi dispozitive mobile. Prin semnarea contractului cu Western Digital, Asesoft Distribution va oferi partenerilor din piaţa de distribuţie gama completă a producătorului american.

"Piaţa hard discurilor este una dintre cele mai importante în contextul pieţei de PC, cu o valoare estimată la peste 30 miliarde USD în lume. Rata mare de upgrade face ca piaţa totală disponibilă (TAM) să fie până la 2:1, în raport cu numărul de PC-uri dintr-o piaţă. Western Digital este lider în România pe segmentul său şi ne dorim să contribuim la consolidarea acestei poziţii, având în vedere calitatea foarte bună şi recunoaşterea pe care produsele o au în rândul profesioniştilor şi utilizatorilor IT", a declarat Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution.

"Colaborăm cu Asesoft Distribution prin programele de parteneriat de mai mulţi ani, iar rezultatele lor şi potenţialul pieţei ne-au condus către semnarea contractului de distribuţie. Suntem convinşi că, în acest mod, vom ajuta la dezvoltarea pieţei locale şi la creşterea cotei de piaţă pe segmentele cu dinamică mare", a declarat Jiri Olejnik, Sales Manager Eastern Europe pentru Westen Digital.

Gama curentă de produse Western Digital este constituită din hard discuri enterprise, desktop, external, mobile şi CE. Din gama enterprise fac parte hard discurile Raptor pe interfata SATA, cu capacităţi de la 36 la 150GB şi viteze de rotaţie a platanelor de 10.000 rpm, caracteristici care le recomandă a fi folosite în servere dar şi în sistemele avansate, ca o bună alternativă la hard discurile SCSI. Din aceeaşi gamă, mai fac parte hard discurile RE 1 şi 2, Raid Edition, care au capacităţi de până la 500MB.

În zona hard discurilor desktop, Western Digital propune produse precum Raptor X, pentru sisteme gaming şi seria WD Caviar (Caviar SE16, Caviar SE şi Caviar).

Soluţiile externe constau în produsele My Book, cu capacităţi de până la 1 TB şi seria Passport, unităţi de stocare de dimensiuni reduse pentru ataşarea elegantă la notebook.

Toate aceste produse vor constitui gama curentă oferită de Asesoft în România pentru partenerii locali, pentru piaţa de distribuţie, asamblatori locali şi magazine specializate.

Conform estimărilor companiei, piaţa locală de hard discuri va depăşi 800.000 de unităţi, cu o rată de creştere de 20-25% pentru acest an. Din acest volum, Asesoft Distribution estimează o cotă de piaţă de 20% pentru acest an, în segmentul desktop.

Despre Asesoft Distribution

Asesoft Distribution a încheiat anul 2006 cu o cifră de 72,2 milioane USD, în creştere cu 51% faţă de anul anterior şi îşi propune realizarea unei cifre de 95 milioane USD în 2007. Compania de distribuţie IT are o bază de peste 1.000 companii active şi este furnizor important al reţelelor de retail locale. Asesoft Distribution este certificată ISO 9001 şi activează prin reţeaua de parteneri în ţară şi în Serbia.

Asesoft Distribution distribuie o gamă de produse completă, reprezentând furnizori de top ai industriei IT: AMD, Asrock, Delux, Flybook, Galaxy, Gigabyte, HIS, Horizon, Intel, Kingston, LG, Maxtor, Microsoft, Miyako, Nanya, Princeton, Samsung, Sony, Western Digital.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb