Asesoft Distribution lansează parteneriatul cu D-Link

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 august 2008

Asesoft Distribution, companie care activează pe piaţa locală de distribuţie IT, anunţă astăzi semnarea parteneriatului cu D-Link, companie de vârf la nivel mondial în proiectarea, dezvoltarea şi fabricarea de echipamente de reţea şi pentru comunicaţii adresate utilizatorilor individuali şi companiilor. Semnarea înţelegerii dintre Asesoft Distribution şi D-Link vine să sprijine accesul partenerilor din piaţa de distribuţie IT şi utilizatorilor finali la un portofoliu larg de produse din domeniul echipamentelor de reţea. Gama curentă va cuprinde plăci de reţea, switch-uri şi routere pentru cablu UTP (10/100/1000) sau wireless, adaptoare de reţea pentru notebook, acces point-uri şi soluţii pentru reţele wireless, echipamente de securitate, routere cu management şi soluţii pentru reţele VOIP, camere şi echipamente pentru videoconferinţă, produse de tip KVM pentru controlul complet al calculatoarelor individuale şi al celor legate în reţea.

"Parteneriatul cu D-link, vine ca parte a strategiei noastre de extindere a gamei de produse pentru acest an, în sprijinul partenerilor care oferă soluţii pentru companii dar şi al acelora care activează pe segmentul utilizatorilor individuali. Creşterea interesului pentru echipamente de reţea este un alt argument care a dus la decizia de a porni în acest moment. Estimăm o evoluţie rapidă a vânzărilor pe produsele D-link şi o creştere a cotei de piaţă pentru ambele companii având în vedere complementaritatea cu oferta noastră curentă" a declarat Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution.

"Avem în plan ca pe termen mediu sa devenim unul dintre cei mai importanţi furnizori în zona produselor de reţea, iar prin semnarea parteneriatului cu D-Link extindem într-o plajă completă gama de echipamente de reţea. Sperăm să creştem şi, în acelaşi timp, să adăugam un număr important de clienţi noi la portofoliul D-Link", a declarat Răzvan Ziemba, director executiv Asesoft Distribution.

"Parteneriatul cu Asesoft Distribution, unul dintre cei mai importanţi distribuitori de IT din România, va avea o contribuţie majoră în consolidarea şi creşterea cotei de piaţă pe care compania D-Link o deţine în prezent. Urmărim în acelaşi timp promovarea soluţiilor complexe de reţelistică ce se regăsesc în portofoliul propriu şi mizăm pe suportului logistic pus la dispoziţie de Asesoft pentru a obţine un timp mai bun de livrare către clienţii din întreaga ţară. Totodată avem o bună oportunitate de a explora nişe noi, disponibile acum graţie reţelei de parteneri Asesoft",

a declarat Bogdan Mihalcea, country sales manager D-Link România.

Oferta curentă de produse include soluţii pentru realizarea de reţele de calculatoare şi de comunicaţii de date sau video legate prin cablu, fibră, wireless sau o structură mixtă, de la cele individuale la cele complexe de companie cu nivele de management si securitate ridicate, flexibile şi optimizate utilizării în acelaşi perimetru sau la distanţe considerabile prin echipamente de tip VoIP.

O gamă bine definită este adresată administratorilor de reţea din companii care vor putea accesa produse de tip KVM, echipamente dedicate securităţii, alimentării via Ethernet, imprimării în reţea, dar şi supravegherii la distanţă prin intermediul camerelor IP a punctelor de lucru sau pentru realizarea de transmisii în direct prin internet. O atenţie specială va fi oferită utilizatorilor mobili care vor putea achiziţiona prin intermediul partenerilor Asesoft Distribution produse D-Link.

Domeniul produselor din gama "digital home" este acoperit de playere HD ce se integrează în reţeaua wireless de acasă pentru a rula conţinut de înaltă definiţie (HD) ce se conectează foarte uşor la televizoarele LCD HD şi la restul echipamentelor electronice. Produsele D-Link distribuite de Asesoft Distribution au garanţii cuprinse între 2 şi 11 ani.

Cu o experienţă de 22 ani pe plan mondial, D-Link este o companie de top pe piaţa de produse de reţea şi lider al pieţei de produse wireless. Compania este prezentă pe piaţa în mod direct cu birou propriu în România din octombrie 2005, iar în prezent are peste 250 de ingineri români certificaţi în laboratorul propriu. De asemenea,

D-Link îşi îndreaptă atenţia asupra segmentului de soluţii corporate şi telecom, încurajând răspândirea tehnologiei ADSL, dar şi prin alte tehnologii precum fast ethernet, fibră optică, wireless.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb