Asesoft Distribution scoate pe piaţă noile plăci video compatibile DirectX 10 GeForce 8800 GTS 320MB

Comunicat Asesoft Distribution
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 februarie 2007

Asesoft Distribution este o companie care activează în distribuţia de produse IT, fiind un furnizor important al reţelelor de retail locale. Asesoft introduce pe piaţa din România plăcile video Galaxy bazate pe unităţile de procesare grafică GeForce 8800 GTS. Aceste carduri au o memorie de 320MB şi sunt disponibile la preţul estimativ de 1050 RON, inclusiv TVA.

- Plăcile video Galaxy 8800GTS 320MB sunt compatibile DirectX 10, interfaţa de programare de ultimă generaţie introdusă o dată cu Microsoft Windows Vista, care oferă niveluri incomparabile de realism grafic şi de efecte de calitate pentru jocuri, toate procesate în timp real pe unităţile de procesare grafică GeForce din seria a 8 a.

- Sunt înglobate toate tehnologiile inovative pe care le aduc unităţile de procesare grafică GeForce din seria a 8 a de la NVIDIA: arhitectura unificată; tehnologia GigaThread, inovaţie care presupune crearea a mii de fire de execuţie paralele care măresc considerabil eficienţa execuţiei operaţiilor; tehnologia Quantum Effects, care aduce facilităţi dedicate procesării fizice pentru efecte vizuale şi realism grafic;tehnologia PureVideopentru o performanţă extraordinară în aplicaţiile multimedia; în mod simultan anti-aliasing 16x şi High Dynamic Range (HDR) pe 128-biţi pentru calitate a imaginii fără precedent.

- Galaxy 8800GTS 320MB beneficiază de tot suportul hardware definit de specificaţiile Microsoft Direct3D 10, cu suport complet pentru setul de instrucţiuni DirectX 10 unified shader şi de specificaţiile Shader Model 4.

- Specificaţiile tehnice ale plăcilor video de la Galaxy Technology sunt: Frecvenţa nucleului 500 MHz; frecvenţa unităţii de shader 1200 MHz; frecvenţa de memorie 800 MHz; stream procesor 96; lăţimea de bandă 64GB/s.

Despre Asesoft Distribution

Asesoft Distribution a încheiat anul 2006 cu o cifră de 72,2 milioane USD, în creştere cu 51% faţă de anul anterior şi îşi propune realizarea unei cifre de 95 milioane USD în 2007. Compania de distribuţie IT are o bază de peste 1000 companii active şi este furnizor important al reţelelor de retail locale. Asesoft Distribution este certificată ISO 9001 şi activează prin reţeua de parteneri în ţară şi în Serbia.

Asesoft Distribution distribuie o gamă de produse completă, reprezentând furnizori de top ai industriei IT: AMD, Asrock, Delux, Flybook, Gigabyte, Galaxy, HIS, Horizon, Intel, Kingston, LG, Maxtor, Miyako, Nanya, Princeton, Samsung, Sony. Asesoft Distribution este Western Digital Gold Partner şi Microsoft Certified Partner.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb