ASF, măsuri privind funcţionarea pieţelor financiare nebancare

George Forcoş
Companii / 13 iulie 2016

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat în şedinţa de astăzi mai multe măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate: asigurări, piaţă de capital şi pensii private, transmite instituţia prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, a fot adoptat Regulamentul privind modificarea şi completarea Regulamentului nr. 16/2014 privind veniturile Autorităţii de Supraveghere Financiară, proiectul de Normă pentru punerea în aplicare a Sistemului de raportare contabilă la 30 iunie 2016 a societăţilor din domeniul asigurărilor, după consultare publică şi proiectul de regulament privind unele garanţii reale constituite asupra instrumentelor financiare.

În domeniul supravegherii şi a controlului, măsurile au vizat informarea privind Raportul referitor la evoluţia pieţei pensiilor private din România la 31 martie 2016, informarea privind Raportul de monitorizare şi rezultatele exerciţiului de mystery shopping pentru piaţa pensiilor obligatorii administrate privat (Pilon II) din România şi rezultatele controlului periodic efectuat la Metropolitan Life Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. în calitate de administrator al Fondului de Pensii Administrat Privat Alico.

Totodată consiliul ASF a avizat solicitarea privind transferul de portofoliu de asigurări de la societatea Metropolitan Life Asigurări S.A. în calitate de cedent, către societăţile MetLife Europe Limited şi MetLife Europe Insurance Limited, în calitate de cesionari, fuziunea prin absorbţie dintre Metropolitan Life Asigurări S.A. şi MetLife Europe Limited, precum şi retragerea autorizaţiei de funcţionare societăţii Metropolitan Life Asigurări S.A.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb