Asseco SEE preia pachetul majoritar de acţiuni din Bithat

G.D.
Companii / 23 iunie 2022

Asseco SEE preia pachetul majoritar de acţiuni din Bithat

ASEE, cea mai mare companie IT din Europa de Sud-Est, parte a ASEE Group (Asseco Group), continuă extinderea şi face o nouă investiţie strategică în zona soluţiilor de document management prin unirea forţelor cu Bithat, unul dintre jucătorii locali importanţi din domeniul digitalizării şi automatizării datelor, a documentelor şi a proceselor de business, conform unui comunicat remis redacţiei. Scopul comun, urmărit de cei doi acţionari majoritari, ASEE şi Bithat, este de a accelera dezvoltarea soluţiilor existente şi a noilor servicii dedicate clienţilor din România şi regiunea SEE.

Potrivit sursei citate, Bithat este dezvoltatorul propriei platforme de document management - DOCUMENTA DMS, de arhivare electronică, automatizare fluxuri de date şi documente, e-Sign, e-Registry, BPM, OCR şi Robotic Process Automation, implementată de peste 10 ani pe piaţa din România. "Achiziţia Bithat Solutions vine să reconfirme angajamentul ASEE de a extinde portofoliul de produse şi servicii în zona de document management şi servicii online digitale. Prin consolidarea soluţiilor IT şi a expertizei oferite împreună cu Bithat, marcăm un pas important spre a deveni unul dintre principalii furnizori de pe piaţă în domeniul digitalizării", a declarat Adrian Năstase, Country Leader, ASEE România.

"Bithat a experimentat o creştere rapidă în ultimii ani, iar alăturarea grupului ASEE reprezintă o oportunitate extraordinară de a continua extinderea pe noi pieţe externe. Suntem încântaţi să vedem că eforturile remarcabile, pasiunea echipei şi performanţa companiei noastre sunt confirmate prin trecerea la o nouă etapă de dezvoltare a business-ului, prin consolidarea poziţiei pe piaţa internă şi extindere pe cea globală, ca parte a Grupului ASEE. Ne-am dorit un partener strategic, cu prezenţă şi expertiză solide la nivel internaţional, pentru continuarea viziunii şi strategiei de dezvoltare", a completat Daniela Boboc, General Manager Bithat Solutions.

Această achiziţie confirmă strategia ASEE de dezvoltare continuă şi diversificare a ofertei de servicii şi soluţii pentru clienţii săi. Clienţii companiei Bithat Solutions fac parte din sectoare variate de activitate, atât din rândul administraţiilor publice locale şi centrale, cât şi din sectorul privat: petrol şi gaze, utilităţi, energie, construcţii, agricultură, inginerie, FMCG, sănătate, asigurări, bănci, IMM-uri, producţie.

"Este un pas important pentru noi, atât în direcţia poziţionării ca lideri locali de soluţii de digitalizare, cât şi pentru extinderea spre alte pieţe din Europa", a concluzionat Adrian Bărcuţean, CTO şi arhitectul produsului software Bithat Solutions, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb