"Astra" a lansat produsul "Garant Individual"

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 22 iunie 2010

Valoarea unei prime minime lunare este de 50 lei.

"Astra Asigurări" a lansat, ieri, produsul "Garant Individual" care oferă protecţie familiei asiguratului în caz de deces din orice cauză, arată un comunicat al companiei.

"Garant Individual" se adresează populaţiei cu vârste cuprinse între 16 şi 75 ani. Durata contractului poate fi cuprinsă la "Astra" Asigurări între 1 şi 59 ani, în condiţiile în care majoritatea companiilor de asigurări oferă acoperire pentru maxim 30-35 ani.

Clientul poate opta pentru modificări oricând pe parcursul derulării contractului: modificarea sumei asigurate, a primei de asigurare, a frecvenţei de plată. De asemenea, există posibilitatea de modificare a duratei contractului. Clientul poate răscumpăra contractul, total sau parţial, după 3 ani de valabilitate continuă a acestuia, ceea ce înseamnă că acesta poate recupera o parte din primele plătite în timp companiei de asigurări. De asemenea, "Astra" Asigurări oferă clientului posibilitatea înlocuirii unui produs de asigurare cu altul, prezervând valoarea de răscumpărare.

Potrivit reprezentanţilor asiguratorului, Poliţa Garant poate fi cesionată în favoarea băncii, oricând pe parcursul derulării contractului. Beneficiari pot fi şi societăţile de leasing. Contractul este valabil peste tot în lume, neavând limită teritorială.

De asemenea, există posibilitatea extinderii unor beneficii asupra familiei (soţ/soţie/copii) în cazuri de: spitalizare, intervenţii chirurgicale, fracturi şi arsuri.

Valoarea unei prime minime lunare este de 50 lei. "Astra" Asigurări a înregistrat la finele T1/2010 un profit contabil net în sumă de 4.850.731 lei şi o creştere de 65% faţă de trimestrul I 2009. Volumul PBS (prime subscrise) totale (viaţă şi non-viaţă) înregistrate de "Astra" Asigurări la 31 martie 2010 se cifrează la valoarea de 329.821.943 lei, din care 327.089.944 lei, reprezintă volumul PBS la asigurări generale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb