ATP Exodus a implementat soluţia mySAP Business Suite

Ziarul BURSA #Companii #Auto / 5 mai 2005

ATP Exodus, liderul de pe piaţa distribuţiei de piese de schimb pentru maşini utilitare de mare tonaj din România, a finalizat implementarea soluţiei mySAP Business Suite. Compania cu sediul central în Baia Mare a implementat soluţia SAP în toate cele 13 filiale din ţară. Implementarea soluţiei de la ATP Exodus s-a realizat în timpul-record de numai patru luni, în prezent sistemul avînd 30 de utilizatori. Proiectul de implementare a fost realizat de compania Integrator, partener SAP pentru România încă din anul 1995.

Motivul principal care a stat la baza alegerii soluţiei SAP a fost necesitatea de a eficientiza colaborarea dintre ATP Exodus şi furnizorii săi internaţionali de piese de schimb.

"A fost atît o decizie de optimizare a proceselor de business, cît şi una de marketing. Implementarea unei soluţii mature, deja testate, a fost alegerea care s-a impus în mod firesc, mai ales că partenerii noştri din străinătate îşi gestionau deja afacerile cu ajutorul SAP", a declarat Mircea Cirt, General Manager ATP Exodus.

Alţi factori care au contribuit la alegerea soluţiei SAP au fost capacitatea de a lucra on-line, de a urmări ofertele şi comenzile şi de a gestiona eficient stocurile de materiale aflate în depozitele din teritoriu. Cu ajutorul soluţiei SAP, operaţiuni precum contabilitatea financiară, vîn-zările, distribuţia şi controlul costurilor vor fi realizate mai transparent şi cu mai multă precizie, în timp record.

Compania ATP Exodus deţinea o reţea proprie de distribuţie cu o lungime de 3.600 de km prin intermediul căreia produsele aflate în stoc pot ajunge în maximum 24 de ore în oricare dintre cele 13 puncte de lucru ale companiei din ţară. Prin intermediul soluţiei SAP, ATP a reuşit să dubleze reţeaua de distribuţie de la 3600 km la 7000 km.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb