ATP Group îşi redefineşte liniile de business

G.D.
Companii / 14 septembrie 2022

ATP Group îşi redefineşte liniile de business

ATP Group, grupul de firme cu capital 100% românesc, anunţă repoziţionarea ATP Exodus în strategia de business, conform unui comunicat remis redacţiei. Începând cu luna septembrie 2022, ATP Exodus, compania producătoare şi furnizoare de piese auto, devine principalul producător de sisteme şi suprastructuri pentru produsele ATP Trucks şi îşi păstrează, în acelaşi timp, rolul de distribuitor al pieselor şi echipamentelor pentru toate mărcile proprii. Astfel, întregul proces logistic de business al ATP Group va fi facilitat, costurile pe termen lung vor fi eficientizate, iar operaţiunile vor fi gestionate mai uşor.

"Mulţi ani la rând, ca distribuitori de piese, am fost un reper şi un mod de business de urmat şi de alţi jucători din piaţă. Am fost permanent deschişi spre inovaţie şi dacă azi discutăm de afaceri la nivel de Grup este pentru că nu am ezitat să reinvestim ce am câştigat," a precizat Mircea CIRŢ, Fondatorul ATP Group.

Potrivit sursei citate, din anul 2019, grupul a pus accent pe dezvoltarea segmentului de producţie auto. Astfel, a luat naştere o nouă marcă auto românească, ATP Trucks, iar autobasculantele şi autobetonierele Truston 430 CP 8x4, 100% asamblate la Baia Mare, au început să câştige cotă de piaţă. La acest portofoliu s-au adăugat ulterior cap tractorul Truston 480 CP 4x2 şi autobuzul electric ATP Bus.

ATP Group se adresează acum firmelor specializate de construcţii din România cu ofertă complexă: basculante şi betoniere 8x4, autotractoare 4x2, service şi piese de schimb pentru acestea, utilaje de construcţii, staţii de betoane şi echipamente pentru construcţii.

"Beneficiile şi oportunităţile vin la pachet cu mari provocări şi eforturi. Logistica necesară acestui proiect major este specifică, identificarea şi retenţia forţei de muncă specializată, respectiv instruirea celei mai puţin calificată este un proces continuu. Trebuie să acceptăm că, o dată ce am decis să virăm în această direcţie, este necesar ca atenţia noastră să fie cât mai concentrată şi, mai ales, să punem în balanţă cât mai eficient centrele de profit. Astfel sucursalele care oferă servicii integrate au mai departe planuri de dezvoltare, alături de noul centru de producţie ATP Exodus de la Baia Mare ", a declarat Adriana Cirţ , Director General al ATP Exodus.

Experienţa şi expertiza de 27 de ani în domeniul auto şi strategia de inovare demarată o dată cu producţia primelor produse ATP Trucks au condus spre repoziţionarea ATP Group ca şi integrator de produse şi sisteme pentru mobilitatea persoanelor şi mărfurilor, din octombrie 2021. Liniile sale de business integrează azi: ATP Trucks - producţie camioane, ATP Bus - producţie autobuze, ATP Motors - dealership auto, Hefton - utilaje şi echipamente pentru construcţii, ATP Exodus - producţie de suprastructuri şi alte produse care se regăsesc în conceptul de Integrator. Din punct de vedere al dezvoltării personale, ATP Group oferă locuri de muncă în diverse domenii: comercial, economic-financiar, mecanic şi tehnic, construcţii şi logistică, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb