ATP Trucks Automobile anunţă producţia de serie pentru primul lot de autotractoare Truston

F.D.
Companii / 9 iunie 2022

ATP Trucks Automobile anunţă producţia de serie pentru primul lot de autotractoare Truston

ATP Trucks Automobile, compania producătoare de autovehicule de transport rutier şi persoane din România, anunţă producţia de serie pentru primul lot de autotractoare Truston configuraţie 4x2, 480 CP, în varianta cu cabină joasă, cutie automată, potrivit unui comunicat de presă.

În urmă cu exact un an, primul cap tractor 4x2, cabină înaltă, ieşea de pe linia de producţie. În prezent, procesele de testare şi omologarea sunt finalizate, astfel că s-a trecut la etapa producţiei în serie. Portofoliul diversificat repoziţionează ATP Group ca şi integrator de produse şi sisteme pentru mobilitatea persoanelor şi mărfurilor.

Noua etapă a producţiei de autotractoare 4x2 480 CP presupune un prim lot de 15 unităţi configurate în varianta cu cutie automată şi cabină joasă.

Cap tractorul Truston 4x2 480 CP este încadrat în categoria vehiculelor grele de transport: Truston 4x2 este propulsat cu o putere superioară de motorul WP13.480E63 Euro6 Diesel (Powered by Weichai) iar şasiul vine pe profilul de 9mm. Axe faţă: 7,5 t, axe spate: 13 t, rezervor 700 l, sistemul de frânare este definit de tehnologia Wabco.

"Cu noul nostru produs ne dorim să intrăm, în primul rând, pe piaţa construcţiilor şi a serviciilor de transport intern. La nivel naţional asigurăm foarte bine şi segmentul service pentru produsele noastre. Aş mai menţiona că perioada de testare obligatorie a presupus exploatarea la turaţie maximă a noului produs. Autotractoarele Truston în varianta cabină înaltă dar şi cabină joasă au fost intens utilizate de către partenerii noştri, în aplicaţii tip: cuplare la benă basculabilă pentru transport agregate şi cereale, cuplare la trailer pentru transport utilaje. Feedbackul utilizatorilor l-am luat întotdeauna constructiv, l-am analizat împreună cu inginerii şi tehnicienii noştri şi a contat mult în evoluţia noastră şi a produsului", a adăugat Lucian Varga, Directorul General al ATP Motors, distribuitorul produselor ATP Trucks.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb