ATP Trucks Automobile înregistrează în prezent o cifră de afaceri de 15,2 mil euro şi are produse peste 200 unităţi

G.D.
Companii / 30 august 2022

ATP Trucks Automobile înregistrează în prezent o cifră de afaceri de 15,2 mil euro şi are produse peste 200 unităţi

Cu o activitate de 27 de ani în domeniul auto, ATP Group şi-a dezvoltat începând cu 2019 segmentul producţie auto şi astfel a intrat pe un nou sector de piaţă, cel al autovehiculelor de transport rutier şi persoane, conform unui comunicat remis redacţiei. În luna august 2019, ATP Trucks lansa pe piaţă primul camion Truston 8x4, 430 CP, asamblat 100% la Baia Mare.

"Prin ATP Trucks Automobile, ATP Group a ajuns la un nivel superior. În aceşti 3 ani, noul nostru proiect s-a dovedit a fi de succes, mai mult decât că am transformat un vis în realitate. Camionul Truston, echipat în variante de basculantă şi betonieră, se impune pe piaţa românească prin calităţile sale: rezistența superioară a componentelor, claritatea şi simplitatea instrumentelor de bord, costurile de mentenaţă reduse şi preţul competitiv", a precizat Mircea CIRŢ, fondatorul ATP Group.

"Pentru produsul finit propriu ne-am bazat pe experienţa integrată raportată la piaţa de automotive, reţeaua de service-uri autorizate şi cea de distribuţie auto dar şi pe cei mai buni furnizori: motoarele Truston sunt Power by Weichai (Weichai este Numarul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc). Iar rezultatele de până acum ne indică faptul că am făcut o alegerea corectă", a mai menţionat dl Mircea CIRŢ.

Potrivit sursei citate, avansând în procesul de producţie, dar şi în cel de vânzare, producătorul aduce în iunie 2021 primul facelift camionului: în echipare standard acesta primeşte o cabină cu echipamente de top. Tot atunci ATP Trucks anunţa un al doilea model Truston în portfoliul său, autotractorul 4x2 480 CP propulsat cu o putere superioară de motorul Weichai WP13.480E63 Euro6 Diesel.

Un alt aspect de noutate în evoluţia camionului Truston este acela că producătorul optează în prezent pentru suprastructuri marcă proprie: Stamer.

"N-am putut prevedea nici pandemia şi nici războiul de la graniţe - aspecte majore ce au intervenit în economia mondială în aceşti 3 ani de când noi am dezvoltat afacerea la Baia Mare. Dificultăţile pe lanţul de aprovizionare le resimţim şi noi ca orice alt producător auto pentru că ne mişcăm cu toţii în aceeaşi piaţă. Însă ţine de noi să găsim soluţii! Am rămas încrezători, nu ne-am abătut de la drumul nostru şi am ales să privim departe. Vreau să mulţumesc echipei ATP Trucks pentru toată strădania şi destonicia de care dă dovadă şi, aşa cum am mai spus-o, hai să îndrăznim împreună!Pe termen scurt, reiterez obiectivul nostru: mizăm pe dezvoltarea unităţii de producţie autovehicule de transport rutier ATP Trucks & Buses (vehicule comerciale şi autovehicule pentru pasageri) şi implicit pe consolidarea poziţiei acesteia în piaţă ca producător autohton de marcă", a mai adăugat dl Mircea CIRŢ.

ATP Trucks Automobile înregistrează azi o cifră de afaceri de 15,2 mil euro şi are produse peste 200 unităţi. Distribuitorul său este ATP Motors şi în prezent lucrează cu majoritatea societăţilor de finanţare pentru produsele ATP Trucks şi este în măsură să propună clienţilor oferte competitive, personalizate pe profilul lor de business, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb