Au fraudat românii alegerile din SUA?

Sorin Rosca Stanescu
Politică / 30 noiembrie 2020

Sorin Rosca Stanescu

Ne vin din Statele Unite informaţii halucinante. Legate de operaţiunea DOMINIM, prin care, conform acuzaţiilor aduse, ar fi fost furate milioane de voturi în favoarea lui Joe Biden. Sunt informaţii furnizate de un fost procuror şi de un ex-ofiţer de poliţie, în prezent expert în fraude bancare. Dacă dezvăluirile explozive sunt reale, atunci rezultă că nu mai puţin de 50.000 de hackeri români au participat la această operaţiune de anvergură practic mondială. Ei sunt rezultatul cooperării între statul subteran din Statele Unite şi statul subteran din România. Iar o structură speciaizată din Ministerul român de Interne, în parteneriat cu o structură specializată din Statele Unite, a pus la punct întreaga operaţiune. În baza unui experiment, practic a unei repetiţii făcute la ultimele alegeri din ţara noastră.

Postez AICI cele două declaraţii. În esenţă, dacă lucrurile se confirmă, în urma unor anchete efectuate în Statele Unite de Departamentul de Justiţie şi de Procuratură, situaţia se prezintă în felul următor. Cu ani în urmă, respectiv în 2011, în interiorul Ministerului român de Interne, în cadrul Direcţiei de prevenire şi combatere a criminalităţii informatice, condusă atunci de Virgil Spiridon şi ulterior de un comisar de poliţie judiciară, Nistor, s-a desfăşurat, la indicaţiile ambasadorului de atunci al Statelor Unite în Bucureşti, Hans Klemm, o operaţiune de colaborare între reprezentanţi ai unor servicii secrete din Statele Unite, parte a statului subteran de peste Ocean şi elemente ale statului subteran din România, care operau conform modelului partenerului strategic. Ei bine, această structură, confom dezvăluirilor pe care le puteţi urmări accesând linkul de mai sus, a documentat, a şantajat şi a racolat pe rând nu mai puţin de 50.000 de specialişti români în IT, dintre care unii erau hackeri. În final, toţi aceştia, rând pe rând, au fost transformaţi în hackeri şi au fost exportaţi doi câte doi către societăţi comerciale din Statele Unite, care de fapt lucrau în beneficiul Partidului Democrat. Din această poziţie şi acoperiţi fiind de autorităţile din cele două state, aceşti hackeri au sfârşit prin a crea aşa-numita operaţiune Softer DOMINIM. Care, în esenţă, înseamnă spargerea sistemului informatic de numărare a voturilor din Statele Unite şi redirecţionarea voturilor de la alţi candidaţi, în special de la Donald Trump, către Joe Biden. Pentru a duce la bun sfârşit această vastă şi periculoasă operaţiune, hackerii au spart sute de mii de conturi ale unor civili americani, oameni cât se poate de obişnuiţi, şi au ascuns informaţiile cheie în băncile de date ale acestora. După care, accesând respectivele computere, au desfăşurat, fără ca cetăţenii să aibă habar, întreaga operaţiune de fraudare a alegerilor din Statele Unite.

Şi, aşa cum explică Raul Coltor, specialistul în fraude bancare, în prealabil întreaga operaţiune a fost exersată în România, ultimele alegeri din ţara noastră fiind în acest sens transformate într-un poligon de încercare. Domnul Raul Coltor, după cum veţi vedea deschizând linkul şi urmărind emisiunea în care a făcut dezvăluirea, a informat în 2019 autorităţile de la Bucureşti inclusiv Serviciul Român de Informaţii, precum şi autorităţile din Statele Unite, avertizându-i asupra operaţiunii aflate în plină pregătire. Acum, din nou, a transmis aceloraşi autorităţi informări complete, susţinute, după cum afirmă acesta, de probe solide.

Şi cum anunţam în şapou, în paralel, fosta procuroare Sidney Powell vorbeşte despre rezultate şocante la capătul procesului de numărare a voturilor în Statele Unite. Şi demonstrează cu subiect şi predicat, referindu-se la fiecare stat în parte, câte voturi au fost furate de la ceilalţi candidaţi în favoarea lui Joe Biden. Puse cap la cap, cele două dezvăluiri, dacă se confirmă, sunt atât de explozive, încât au potenţialul de a zgudui o lume întreagă.

Opinia Cititorului ( 78 )

  1. Ce gluma proasta mai e si asta?

    1. Cata superioritate in intrebarea ta! Ca si cand tu ai cunoaste tot ceea ce s-a petrecut... Ce nu pot sa-i sufar pe desteptii astia ca tine care vorbesc de sus, fara sa stie nimic!

      bine i-ai mai zis prostului ! dar fiind prost nu cred ca-i pasa !

      Bine ca stii tu ce s-a petrecut.Stii ce-au uitat altii!Dupa ce ca esti batut in cap mai si semnalizezi.Cum sa poti crede o asemenea prostie?Nici macar SRS nu crede dar isi da si el cu parerea.

      E Adevărul crud . Escrocii de progresiști au furat democrația și pregătesc cea mai crâncenă dictatură fascistă a tuturor timpurilor

      Nu a spus ca el stie ce s-a petrecut. A spus ca tu te faci ca stii, dar nu stii. E grea limba romana, nu-i asa?!

      Extraordinar!Uite ca avem aici si un avocat fara simbrie!Parca nu era de ajuns ca sunt unii care chiar cred in tampenia asta.Imi ''traduci'' tu mie in romaneste!Dai in gropi de destept/desteapta ce esti impreuna cu cei care isi imagineaza ca stirea asta poate fi adevarata.

    Sunt posibile doua variante:

    1. Articolul este scris cu sinceritate si atunci e numai bun pt republicare in reviste de benzi desenate la sectiunea superșpioni (cu o grafica frumos facuta) 

    2. Articolul NU este scris cu sinceritate si atunci jigneste inteligenta cititorilor.

    Poate ne lamuriți care este varianta corecta. Multumesc. 

    1. Mai prostalaule, articolul iti indica surse verificabile. Verifica-le, prostalaule!

      Grobianismul grețos de care dai dovadă nu este argument. Am verificat acele surse verificabile spre deosebire de tine si imi mentin opinia: lipsesc benzile desenate.

      Nu este nicio sursă, este doar înșiruire de nume și date, fără să fie măcar documentate.

      Statul subteran din SUA și din Romania și-au dat mâna?? Delir grav, sper că au pastile pentru el.

      Corect.

      Corect! Ar trebui sa ne explice dl SRS,de ce nu a castigat Hillary Clinton alegerile in 2016?

      Ce inseamna verificabil pentru tine ca poate nu aveam aceeasi intelegere a cuvantului? Sau ptr tine daca mai scrie si in alta parte acelasi lucru inseamna ca se verifica?

    Daca SRS are dreptate(si cred ca are, datorita surselor sale) o sa asistam la o situatie de un comic penibil extrem, daca Curtea de Justitie din SUA, va considera ca alegerile din SUA au fost fraudate(ceea ce e vizibil si din avion, doar orb sa nu fii), iar apoi electorii il vor valida pe Trum(sansele sunt minime)! Sa vedeti atunci cum le-ar cadea boasele slugoilor nostri progresisti-sorosisti, care au pus la cale aceasta operatiune!

    1. Fiara neomarxista a lucrat din greu în acești 10 ani pentru oculta mondială și reprezentanții ei. Se știu ei.

      Vor fi arestați alde Biden împreună cu toți sectarii progresiști in 24 de ore

      As vrea sa ai dreptate, dar sansele ca sa se intample asta, sunt minime, pt ca, vorba lui Ion Cristoiu: "În America pînă la urmă va învinge nu cine are dreptate, ci cine are mai multe legiuni de partea sa"!

    Democrația este o iluzie oriunde pe Pământ .Asta se cunoaște demult.

    1. Daca ai fi trait intr-o tara precum Coreea de Nord,sunt sigur ca nu ai mai fi spus prostia asta! Se pare ca unora nu le mai place cu binele,de aceea critica mereu democratia din Europa,in general!

      Democrația este o iluzie a fost spus de oameni (și din Est și din Vest) care au avut puterea și care au știut cu ce se mananca.Dar dacă tu vrei sa trăiești în visul tău este ok.

    Domnule Stănescu, trimite aceste informații echipei Trump si dacă, dacă!, se confirmă și Trump rămâne la pupitru, te face consilier in desconspiratiuni.

    Scapi de statul paralel și noi de tine. 

    1. Rusinica, rusinica domnule SRS. Acu că ne-ai dat de gol o să ne dea Vela afara pe toți 50000.

      Ca sa vezi că maestrul turnător SRS nu are bunul simt sa se documenteze, in anul 2011 ambasador la București era domnul Mark Giteistein. 2009-2012). Este la liber informația, pe siteul Ambasadei SUA. Deci este clar că Piratul cu Evreul au construit in 2011, aceasta super rețea de hackeri că sa îl dea jos pe Trump in 2020. Probabil și pe Ponta in 2016. Coane SRS îți este dor de vremurile din USL? Mergeți bre toți la ProPonta.  

    Inclusiv domnul SRS spune că " dacă de verifică", iar voi că prostii puneți botul la o vrăjeala ieftină. Auzi 50000 de hackeri români din subordinea MAI? Mai, ești nebun? 50000? Evident, trebuiau să fie români, nu chinezi, pakistanezi sau indieni. Ce surse indică autorul?? Nimic, doar tâmpenii.

    Păcat de el, de SRS, a îmbătrânit și prost și urât!! 

    1. soros , pe care il iubesti a imbatranit frumos . ti-a spus sursele , analfabet functional !

      Așa este când ești prost și nu vezi dincolo de linia nasului, o tii langa cu Soros. Daca nu era Antena 3, de prost ce ești nici nu auzeai de Soros sau Gates.

      Se pare că tu nu ești doar analfabet.

      Hacker tu chiar crezi ca alegerile sunt corecte ? Hihihi

      Tu cred ca ești hackerul de care a aflat ziaristu hihihi ești cam naiv

      te-a caracterizat bine cel de la 1.1 , dar prea delicat , eu am sa ma apropii mai mult de adevar , esti un bou cu pretentii de capra !

      E oligofren.

      Îmbătrânit, prost și urât, dar albit de către Bursa!. Oare de ce?

      Ne spune Make? Doar le are pe astea cu dedesubturile sistemului. 

    Trump a deranjat multi smecheri in profit , care mai vor sa conduca si lumea . de asta s-au unit toti sa-l dea jos . altfel decat prin frauda , vizibila si pentru prosti , nu aveau cum . la noi cea mai mare frauda a fost in 2009 . la referendum , 7 milioane ,au votat impotriva lui petrov si aceiasi 7 milioane , s-au indragostit de el si l-au votat la prezidentiale , ca la prosti . si in 2019 , la europarlamentare s-a furat pe rupte , dar asa era ordin de la berlin .si acum pnl , la cat este de iubit , nu are mai mult de 15% , poate in ardeal unde are soros case de vacanta sa fie mai mult , dar va fi tras de par , de sts la 30 % .

    1. La noi totdeauna a fost frauda. Este o tara construita pe frauda.

    Scizofrenia este o boala foarte grava, mai ales cand o serie de semidocti din presa romaneasca sufera de ea!

    Du-te si spune-i la Trump ca se da 1.000.000 de dolari pt orice informatie care dovedeste ca s-au fraudat alegerile. dar sa fie reala informatia haha. cred ca unul din asa zisii conspirationisti ciripea pana acum pt suma asta?

    1. Intru-unsingur adevar cred-nici un scrutin in Romania nu a fost corect-probabil si in SUA se fura la greu darnu am dovezi deci nu sustin,cu atat mai mult cu cat in ultimii ani am dtudiat mult depre obiceiurile bune si releale politicienilor americani.Si mai spun ceva-Toti sunteti niste naivi,fraieri si indoctrinati intru-un fel sau altul,lumea nu este sas cum paRE,DEPINDE DE CINE DORITI SA FITI FRAIERITI FRAIERITI,suntem cu totii frunze batute de vant,nu contam nici cut un..........

    Până acum, la apariția unor astfel de articole conspirationiste ar fi aruncat niste oameni cu ouă stricate un toate direcțiile cerând dovezi.

    Or fi plecați în minivacanță...

    1. Sunteti trilulilu si marghioala de Stănescu și cei care credeți în cifre de ...50.000! Nici mai mult nici mai puțin! Păi și 100 dacă acționează concertat bat la " ochi" bă neispravitilor!

      Evident că bătea la ochi, însă, hackerii statului paralel american erau cam nepregătiți, nu aveau chef de munca și i-am suplinit noi. De aia nu s-a observat. Acuma domnul SRS ne-a cam dat de gol și cred că o să trecem în slujba statului paralel rus.

      Evident că bătea la ochi, însă, hackerii statului paralel american erau cam nepregătiți, nu aveau chef de munca și i-am suplinit noi. De aia nu s-a observat. Acuma domnul SRS ne-a cam dat de gol și cred că o să trecem în slujba statului paralel rus.

      "......cate voturi au fost furate de la ceilalti candidati (!?!) in favoarea lui Joe Biden " .Ceilalti candidati erau toti americani sau au mai luat si din voturile lui Catarama si ale aluia de la circ ?

      Nu îți trebuie 50.000 este suficient 1 în poziția esențială .Oricum nu numărul contează ci dacă este ciordeala sau nu și eu cred ca este. De romanica cred ca îți dai seama ca nu are rost sa povestim

    Exact "50.000 de hackeri români" un stadion intrec stata pe telefon sau calculator in timp ce hecuiau voturile.

    Astea cu "romanii" este aberanta caci s pot face sarituri de ip si vpm din alte tari precum China, Rusia sau Angola in servare Romanesiti unde se pot instala foarte usor diferite forme de ferestre si usi informationale. 

    Exact 50000 mii re romani asta faceau, in loc sa faca bani cu carca fac bani cu fraudarea voturlor; daca la noi au primit 50 lei cu autocarul ma intreb oare cat au primit cu internetul? 

    Ce uitam prea repede voturile platite cu 50 de lei si migrarea cu autocarele prin tara? 

    Uitam mita cu telefoane vodafone (rosii) oferite pe vremea lui Vanghelie, uitan 50 de lei dati in fata scolilor la sectiile de votare? 

    Pe bune ne facem ca am uitat, dar deciziile si unde am ajuns sunt consecintele coruptiei din trecut! 

    1. De proști ce suntem votam de 30 de ani pentru o pungă de făină și acuma hop, a dat peste noi deșteptăciunea si ii furam pe americani.

      Bravo domnule. Bine zis. Acu ai grija că ți-ai pus dușmanii fiarei și ocultei mondiale în cap.

    Voturlie sunt furate legal sau ilegal.

    1. Prin manipularea perceptiei congnitive, prin persuasiune si cucerirea increderii. 

    2. Prin forme mai putin legale: coruptie, bani, etc forme de plata, etc forme electronice - mecanice. 

    Nici VOTURILE LEGALE NU SUNT LEGALE: furtul increderii este supus ciclului de uzura a perceptiei asubra bunului votal. 

    Ciclul de uzura a Politicului, ciclul de uzura a imaginii percepute, ciclul de uzura a "Salvatorului", ciclul de uzura a "Persecutorului", ciclul de uzura "victimei" - ca perceptie. 

    1. Nu există furt legal; este la mintea cocoselului! cum de nu pricepi, te-a prins virusul?

      Exista și furt legal. Întreabă conducerea statului o sa te inițieze și pe tine

      Îți dau un pont . Dacă nu vrei probleme fura legal (pentru asta trebuie sa ai puterea). În România era o perioadă în care se dădeau legi de import export pentru 1 zi , astăzi metodele sunt altele

      1997. Tăriceanu. Aducea 18000 de autoturisme Citroen și le vindea pe toate Romtelecom, fără taxe.In afara de asta el a stat și în spatele taxei auto din 2007, că sa nu uitam că dânsul era importator al Ford și Harley. Asta afacerist, nu prostii aia care nu dorm de grija că au investit 3000 de euro.

      Asta ciordit. Afacerist este altceva

      Confirm legiel de import export pentru o zi.

      Cunosc persoane ce au facut averi (bunicu) din acel joc. 

      Tot eu sunt persoana cu "furt legal" ce se aplica la alt nivel ... nu la saraci. 

      Cine nu cunoaste istoria economica, psihologia manipularii maselor si psihologia comunicarii nu are cum sa vada si sa inteleaga manipularea. 

      Pana si ceea ce inveti de mic si vezi in familie sau la tv planteaza in subconstientul tau seminte comportamentale, decizionale, de afinitate, de inclinare gust, de idologie, etc... unde fara sa iti dai seama te vei supune involuntar ciclurilor comportamentale a masei de oameni condusi.  

      Nu este de mirare ca 1% sunt bogati, 5% instariti iar restul traiesc o viata ciclica la un nivel de supravietuire. 

      Cine nu depune efort in "dezvoltare personala" nu are sa iasa din cursa saraciei si a mentalitatii sarace. 

      Sunt cuvinte si ganduri total diferite intre saraci si bogati! 

      TV-ul si etc forma electoronica de informare ce apara interesele celor ce conduc sunt corupte prin diferite tipuri financiare. 

      Libertatea este o iluzie in lumea saraca! 

    Iauite bhaa... si la aia au votat MORTII :))))

    Cred ca de la intalnirea cu Domnul Dragnea in USA... au invatat! 

    A ce nu stiati cai di domnul Dragnea fura voturile cu Mortii? 

    Imi miroase a educatie de furt voturi de prin ORADEA sau chiar din DEVESELU (oare? nu stiu nu dau cu paru intreb si eu ca un idiot ce sunt; se pot instala bine mersii servare si pe teritoriul nostru sub protectia unui etc institutii - stim noi care pasuia si tranzactiile cu tigari in avioanele TAROM; Scuze nu dau cu parul, zic si ecu, ma intreb; caci naravutile vechi nu se uita prea usor; romani au mai fost implicati si cu NASA si cu alte servare... deci de foame fac de toate; da si merg si cu autocatul la voturi - intre timp batranii au murit - acum au venit nepotii :))) 

    Acolo stiu ca sunt multi hacariii (scuzati agramarea). 

    Cand zici FOX zici I "REALITATEA TV sau alta aberatie tv.

    O VOMA tv... fiecare cu laturile lor. 

    Asa si au fost furati... gata ... mergem mai departe... 

    Apropo cine nu cunoaste politica.... in statele unite sunt mereu culori la conducere in asimetrie cu anumite natii partenere la tratatele economice. 

    Vedeti cand au fost republicani cand au fost liberali la noi; cand au fost democrati la el cand au fost liberali la noi; cand au fost socialisti la noi cand au fost socialisti la ei. 

    Comparati si cine cand a detinut senatul! 

    Hai sa punem intrebari! 

    Softurile sunt usor de forat electronic, hotul striga hotul (din trecut). 

    Hmmm din acest motiv vrea si guvernul voturi electronice?

    Sa fie manipulate mai usor fraudele! 

    Cu asemenea tragedie în familie Roșca Stănescu mai bine se calugarea, că tot si-a lasat barbă, decât să vină cu aiurelile de o viață!

    1. Nu orice fel de păcătos se poate călugării! doar cei care se pot spăși cu adevărat.

    Au fraudat românii alegerile din SUA?....

    cine a venit cu tampenia asta de stire nu vrea binele Romaniei  

    l-am studiat pe domnul coltor 

    avand probleme juridice sa vina cu tampeniile astea in spatiul public, asa , de razbunare ... mi se pare unul dintre cele mai anti-romanesti si egoiste fapte.  

    niste prieteni o sa aiba grija de eroii astia care s-au tinut de asa-zisele dezvaluiri

    au facut o greseala impardonabila.  

    1. a presa pe relatia SUA-Romania in vederea unei decuplari datorita unor probleme juridice in cazul a unui dobitoc ... mi se pare exceptional de egoist.

      serveste intereselor Rusiei si Chinei.  

      Cei ce admirati gestul asa-zisilor eroi ... puneti-va intrebarea... qui prodest? (latina) ...cui foloseste?

      celor doi ar trebui sa le fie jupuita pielea de vii pentru ce au facut 

    Faptul că România a ajuns un poligon de testare, o colonie de cobai, nu mai surprinde pe nimeni. Acu... că or fi fost 50.000 de hackerii sau numa vreo 200 șantajați de statul paralel american (FBI) sa nu înfunde pușcăria, e mai puțin important.

    Ce e importante că România e condusă de niste trădători de țară care pun botul la astfel de invelarteli ale CIA in România. 

    Mi se pare jenant ce a dezvăluit SRS.  

    Teoria conspirației devine din ce in ce mai credibilă și mai întortocheată.

    Cică sa ai încredere în vaccinul acestor sectari. 

    1. Nu ai încredere în vaccin și ce îți spun oamenii de știință, însă ai încredere în ce îți spune un puscarias și unul ce urmează să intre la zdup. Bravo Cristiane, o logică de fier.

      Pușcăriaș sau nu, faptele și informațiile despre noua sectă din America și de pe glob se cam leagă.. din mai multe surse.

      Cristian , gestul celor doi infractori da in Romania!

      Cum poti fi de acord cu asta ?  

      Ei sunt anti-romani!  

      Indiferent ca a fost sau nu o operatiune , Coltor a incalcat secretul profesional si pentru asta merita un glont in cap (avand in vedere implicatiile)!

      E plata tradatorilor de la Iuda incoace!  

    Nenea Sorin, zi-ne si noua ce tragi pe nas ca vrem si noi, asa de relaxare si distractie :)))

    1. Cred ca trage pe gat.Fara sifon!

    Rar am vazut o mai mare bataie de joc la adresa cititorilor dumneavoastra. Drum bun pe calea aleasa si am speranta mintii cea de pe urma.

    E lovitură la PNL care s-a dovedit a fi alcătuit din niste slugi ale vestului, cu Tătucul suprem în frunte, un fascist ordinar, care a călcat în picioare drepturi și libertăți garantate de Constitutie.

    1. Se tavalesc pe jos de ras cei de la PNL,la fel si eu! Nimic nu mai poate aduce mafia psd la guvernare,indiferent ce ar face hotii si indiferent ce ar scrie armata lor de propagandisti! Romanii nu mai pot fi prostiti! Psd-istii au vazut ca romanii nu-i mai vor si incearca tot felul de tertipuri! Daca nu mai castiga alegeri prin cumparare de voturi,atunci acuza ca sunt fraudate! Haideti la vot fratilor ca sa scapam Romania de ciuma!

      Nu zi hop pana nu sari gardul!Cine si-ar fi imaginat acum un an ca Trump va pierde alegerile?Niciodata nu trebuie sa-ti subestimezi adversarul!

      Am scăpat de ciuma roșie și am dat de ciuma galbena. La naiba

    Articolul este un delir. De la un capat la altul.

    Iar despre masinile de vot Dominion, in Georgia s-au renumarat voturile manual. 

    "Georgia spent $107 million on 30,000 of the company’s machines last year." 

    Dupa ce au renumarat toate voturile manual, "found Biden won Georgia by 12,284 votes, a narrower margin than the 14,196-vote lead he held immediately following the election. Local election administrators identified uncounted ballots in four counties. Each was the result of human error." 

    Au fost gasite 1900 de voturi in minus pentru Trump, din care cele mai multe sunt cauzate de saci de vot nenumarate (nu toate sectiile sunt cu masini de vot). Citisem in alta parte ca doar vreo 500 de voturi sunt cauzate de erori de software. 

    1. Oricum este rău și dacă sunt mai multe voturi și dacă sunt mai puține. La a 2 a numărătoare trebuia sa fie același număr de voturi pentru fiecare candidat. Probabil la a 3 a numărătoare vor fi alte rezultate hihihi . Penibil

      subscriu.

      ideea de baza e ca cei doi (din linkul din articol) - Coltor si mosul ala - sunt penibili.  

      am ascultat ce au avut de zis.  

      Niste cretini care combina informatii in detrimentul Romaniei.  

      Si asta pentru ca ingratul Coltor a avut probleme juridice si arunca cu rahat unde apuca pt razbunare.  

      Inclusiv in tara lui.  

    Deci, domnule Sorin Rosca Stanescu, cum s-au fraudat 79 milioane de voturi? Cei care au trimis votul prin posta au fost pacaliti, pentru ca votul lor adevarat nu a ajuns unde trebuia. Corect? Cum? Hackerii asteptau masina postei, o atacau, schimbau sacii si... gata. Basca ca si alte scrisori nevinovate nu au ajuns la destinatie. Sau, odata ajunse la destinatie, voturile ascunse in plicuri sigilate, au fost citite rapid sub raze gama (va aduceti aminte ca mai intai s-au numarat voturile electronice din ziua alegerilor!), desfacute, schimbat votul, pus semnatura falsa dar asta e un vax si...gata.

    Dar hai sa discutam despre avocata Sydney Powell, data afara de Trump pentru ca nu a produs ce trebuia, a dat publicitatii, acum 5 zile, un raport de 104 pagini in care sustine ca hackeri iranieni si chinezi (cele mai rele state din lume, ca sa voia sefu ei) au folosit o masina de vot din Venezuela (tara comunista) cu care au bagat in sistem 96,000 de voturi NEINREGISTRATE. Bomba bombelor! E drept, nu erau hackeri romani care sa lucreze pentru statul roman impotriva Statelor Unite, dar erau undeva pe aproape. Corect, domnule Rosca Stanescu? 

    Sau hai sa discutam despre furia marelui presedinte care ne apara de comunism, adica Trump, impotriva guvernatorului REPUBLICAN din Georgia, pentru ca nu a fost in stare sa intoarca rezultatul alegerilor din acel stat. In rest, la renumarare sau pur si simplu datorita BUNULUI SIMT al judecatorilor (si aia tot din Romania, adusi de MAI cu acceptul fostului ambasador american in 2011 - ca mai fura niste alegeri acum 4 ani da alea nu conteaza) in cazul a circa 30 de dosare de asa-zisa frauda electorala dovedite ca fiind BULLSHITO GIULLIANO, s-a dovedit ca americanii au votat corect, DEMOCRATIC. 

    Numai un fanatic adept al totalitarismului, al egocentrismului, al rasismului, misoginismului (you name the rest) poate gandi ca milioane de voturi au fost falsificate.

    Va intrebati de ce senatorii republicani nu iau atitudine si pun piciorul in prag cerandu-i presedintelui sa se potoleasca. E simplu, fara el, fara banii lui, nu ar putea sa tina in priza electoratul presedintelui, sa candideze si eventual sa castige state cum ar fi Georgia, luna viitoare. E o lupta mare pentru controlul Senatului, daca castiga majoritatea din nou republicanii o sa-l termine pe Biden rapid, demonstrand ca a fost vina lui daca nu a mers ceva. Gen Basescu sau Johannis au fost de vina ca guvernele PSD au uitat de infrastructura sistemului educational, medical si de transport. Corect? Corect, domnule Stanescu. 

    roman care e in stare sa-i repare creierul afectat al srs-ului va lua Premiul Nobel pt. medicina 5 ani la rand!!

    Au fost furate voturile de frica ca inchid economia si nu au fartie de sters la WC.

    A scuze... era vorba de alea electronice? 

    Eu cred ca domnul din video nu stie cum sa zica ca si el a fost partas la implementarea programelor respective de ciordire! 

    Omul de plictiseala (fortat la domiciliu) ce sa faca si el... incearca diverse ocolisuri legale pentru a isi mentine antrenamentul. 

    Nu a furat nimeni pe nimeni (LEGAL) ce atata agitatie! 

    Si daca a Furat cineva legal nu se poate da din functie un conducator votat si stampilat decat prin o viitare motiune (sau ce forme politice au ei acolo). 

    Asa pot sa vin cu afirmatii concrete ca si FB, APL, GOOGLE, si alte programe fura legal informatii si le valorifica (da legal). 

    Oamenii nu inteleg ca nu exista pe pamantul asta "Mese Gratis - a manca gratis" cineva cumva tre sa plateasca, tre sa depuna energia. 

    Asa si cu VOTURILE ele sunt Legale Sau Ilegale (dupa caz in forma juridica sau morala pana ;a dovedirea faptei). 

    Cel mai concret exeplu este DOMNIIA LUI DRAGNEA SI PSD la guvernare!!!! 

    Se pune LEGAL in functie PSD la guvernare cu o pondere (in alianta cu alt partid mizer) cu doar 2,7 milioane de voturi (orientativ) din totalul de 18 milioane de voturi. 

    Prin manipularea opiniei publice si razvratirea votantilor de planta in subconstientul lor ura si rasvratire asupra clasei politice au reusit sa tina la distanta o masa mare de populatie in a isi exprima democrativ voturile. 

    Deci asta nu inseamna FURT LEGAL de votuei? 

    In cardasie cu Antena si alte gen de IREALITATEa si alte gen de tv-uri mizere. 

    Oamenii sunt atat de "prosti" (scuze) si au contestat nic urmatorul argument: 

    Cum este posibil ca un Guvern etc... sa detina puterea absoluta asupra tarii cu doar 2,7 milioane de voturi din ponderea de 18 milioane? 

    Adica minoritatea a condus majoritatea fapt legal moral ce nu este in realitate DEMOCRATIC ci SOCIALIST COMUNIST. 

    Cautati in istoria trecuta a mai multor tari cand au mai fost instalate la guvernare asemenea partide si cum. 

    Daca va este greu va ajut eu. 

    Tot prin forme de manipulate audio, vizual prin intriga la ura si razvratire se coboara mereu interesul participantilor de buna credinta la votul de drept. 

    Partidul Comunist trecut din romania pus la guvernare de o minoritate ce a folosit violenta si ura pentru a detrona si destabiliza exact in ctisa economica severa de dupa primul si al doilea razboi mondial. 

    Aceeasi tactica in Germania inaintea razboiului, Aceeasi tactica in Argentina, Aceeasi tactica in Liban, Aceeasi tactica in Irak, Aceeasi tactica in Ucraina, Aceeasi tactiva in Geogia, Turcia.... 

    Folosirea artei manipularii oamenii de rand sunt victime sigure a relatiei de cauzalitate psihologica! 

    Rog cititorii sa nu creada nimic din cele scrisa, sa studieze si sa reflecteze singuri. 

    Cu cat in piata este mai mediatizata ura si tragedia cu atat mai multi bani se fac ! 

    Cu cat in piata se reuseste alungarea votantiilor de la exprimarea voturilor cu atat se limiteaza concurenta. 

    Nici nu trebuia sa ma uit la numaraoarea de voturi in USA ca sa imi dau seama cine cum.... 

    Caci se observa cu tarie manipularea opiniei publice inca de acum 2 ani.. si cu o intensitate mai mare in ultimul an... Seamna ca tactica Pesedista de la noi (da democratii din USA sunt o forma de Socialisti la noi; iar Republicanii de la ei sunt o forma de liberali la noi) ce au manjit pe toate posturile cu 1-2 ani ... 

    Arta manipularii maselor de oameni! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb