Autodesk a încheiat un Acord de Parteneriat cu Societatea Inginerilor Energeticieni din România

Comunicat Autodesk
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 februarie 2007

25% reducere la aplicaţiile specializate Autodesk pentru membrii Asociaţiei

Autodesk, liderul mondial în domeniul producţiei de software pentru proiectarea asistată de calculator, se integrează din ce în ce mai puternic pe piaţa de software specializat din România, sprijinind astfel companiile româneşti să îşi desfăşoare activitatea în condiţii legale.

În luna ianuarie a acestui an, Autodesk a încheiat un acord de colaborare cu Societatea Inginerilor Energeticieni din România, acord în baza căruia membrii asociaţiei vor beneficia de reduceri de până la 25% pentru oricare dintre aplicaţiile Autodesk specializate pe industrii achiziţionate în perioada 1 februarie 2007 - 31 ianuarie 2008.

Acordul de parteneriat cu SIER a fost semnat la iniţiativa A&C International, Distribuitorul Autorizat Autodesk în România, şi succedă alte acorduri similare încheiate cu asociaţii profesionale din ţara noastră, precum Asociaţia Patronală din Cadastru, Geodezie şi Cartografie din România, Asociaţia Inginerilor Constructori Proiectanţi de Structuri, Ordinul Arhitecţilor din România, Federaţia Patronală Construcţii Maşini, etc.

"Respectarea drepturilor de proprietate intelectuală este un aspect asupra căruia Comunitatea Europeană ne-a atras frecvent atenţia. De aceea, intenţia noastră este să continuăm încheierea de astfel de acorduri de colaborare şi cu alte asociaţii profesionale din ţară, prin care dorim să sprijinim companiile româneşti să îşi desfăşoare activitatea în condiţii legale" a declarat Cristian Dumitrescu, preşedintele A&C International, Distribuitorul Autorizat al produselor Autodesk în România.

"SIER consideră că încheierea acestui acord de colaborare constituie un sprijin pentru membrii săi colectivi şi individuali în activităţile pe care le derulează. În acest sens, SIER îşi invită membrii care doresc să beneficieze de această oportunitate să solicite detalii suplimentare de la Secretariatul General al SIER." - Ana Poida, SIER

Autodesk face parte din topul celor mai puternice 1000 companii din lume. Autodesk a luat fiinţă în urmă cu 24 de ani, numără 7 milioane de utilizatori oficiali în întreaga lume şi este prezent în 106 ţări. Autodesk investeşte anual 20% din cifra sa de afaceri pentru cercetare si dezvoltare. Cel mai celebru dintre produsele Autodesk, părintele multor altor aplicaţii specializate, este AutoCAD. Programele Autodesk incorporează tehnologii de ultimă oră şi au o vastă aplicabilitate: mecanică, infrastructură, arhitectură, construcţii civile, digital media şi servicii wireless de transfer al datelor, care îmbunătăţesc considerabil procesul de proiectare şi de management al ciclului de viaţă al produselor (PLM).

A&C International, "the CAD-CAMpany", este distribuitorul autorizat al produselor Autodesk în România. Certificată ISO 9001-2000, compania furnizează soluţii integrate software şi hardware pentru proiectare, producţie şi analiză asistată de calculator (CAD/CAM/CAE) în următoarele domenii: mecanică, arhitectură, construcţii civile, infrastructură, geodezie, cartografie, cadastru şi multimedia. A&C International este Microsoft Certified Partner, IBM Business Partner, distribuitor Open Mind, Genius Mechanics, Contex, GTX, CGS şi Consistent Software.

Societatea Inginerilor Energeticieni din Romania - S.I.E.R., constituita la data de 5 martie 1990, este o organizatie profesionala autonoma cu personalitate juridica, apolitica neguvernamentala fara scop patrimonial. De-a lungul anilor in SIER s-au inscris peste 1.500 de persoane fizice ca membri individuali, afiliati la peste 50 de filiale si cercuri SIER repartizate pe intreg cuprinsul tarii, precum si 57 de Membri Colectivi, persoane juridice cu capital privat sau de stat cu preocuparii si interese in domeniul energetic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb