Aversa Manufacturing a câştigat procesul cu AAAS şi la Curtea de Apel

A.A.
Ziarul BURSA #Companii / 24 septembrie 2014

Aversa Manufacturing a câştigat procesul cu AAAS şi la Curtea de Apel

Compania va decide în curând locaţia noii fabrici

Aversa Manufacturing a îndeplinit toate condiţiile licitaţiei pentru preluarea fabricii de pompe menţionate în caietul de sarcini din septembrie 2013, potrivit deciziei Curţii de Apel, care a dat câştig de cauză companiei, în procesul intentat de Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS).

AAAS a contestat licitaţia care a dus la privatizarea platformei industriale, în toamna anului trecut, adresându-se instanţei împotriva adjudecatarilor licitaţiei pentru fabrica de pompe "Aversa" - Blue Diamond Estate SRL (actualmente Aversa Manufacturing).

În aprilie, Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia AAAS şi a decis continuarea activităţii Aversa Manufacturing, precizând faptul că fabrica a respectat toate cerinţele menţionate în caietul de sarcini al licitaţiei din septembrie 2013, iar, ulterior, AAAS a făcut recurs.

Pe timpul procesului, reprezentanţii "Aversa Manufacturing" au susţinut că au fost supuşi unor încercări de intimidare ale AAAS şi ale autorităţilor statului.

Michael Topolinski, Preşedintele Aversa Manufacturing, a declarat: "Angajaţii şi clienţii Aversa Manufacturing sunt încântaţi de a doua confirmare a instanţei de judecată cu privire la îndeplinirea tuturor cerinţelor şi obligaţiilor din caietul de sarcini al licitaţiei. Aceasta este decizia finală şi irevocabilă care atestă Aversa Manufacturing ca fiind cumpărătorul de succes al afacerii cu pompe Aversa, precum şi al unui teren de 10 hectare. Un sistem juridic funcţional conduce cu siguranţă la dezvoltarea economiei unei ţări".

Reprezentanţii companiei susţin că Aversa Manufacturing a devenit profitabilă şi şi-a mărit forţa de muncă cu 25% în primele 12 luni. Compania intenţionează să investească până la 65 de milioane de lei (15 milioane euro) într-o fabrică nouă, în Bucureşti, a cărei locaţie urmează să fie stabilită în curând.

Noua investiţie va mări forţa de muncă cu aproximativ 1350 de posturi vacante până în 2018, potrivit comunicatului Aversa.

Aversa SA a fost în insolvenţă timp de şapte ani după care a fost privatizată în septembrie 2013.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb