AXIGEN, în competiţie alături de cele mai bune servere de comunicaţii dn lume

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 mai 2007

AXIGEN Mail Server, soluţia de mesagerie electronică dezvoltată de Gecad Technologies este nominalizată în cadrul premiilor de excelenţă ServerWatch 2007 la categoria "Communications Server". La numai un an şi jumătate de la lansarea sa pe piaţă, AXIGEN intră în elita mondială a aplicaţiilor de tip server pentru comunicare electronică.

"Ne onorează această nominalizare cu atât mai mult cu cât răsplăteşte munca unei echipe de peste 60 de specialişti români în comunicare electronică. Credem cu tărie că AXIGEN este o tehnologie puternică şi inovatoare care va demonstra în următorii ani că avem informaticieni creativi şi talentaţi şi că România îşi merită locul în topul ţărilor ce furnizează aplicaţii informatice de valoare. Sperăm ca în aceată competiţie AXIGEN să colecteze cât mai multe voturi", spune Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

Prima versiune AXIGEN (http://www.axigen.com) a fost lansată comercial la Londra, la LinuxWorld Expo, la sfârşitul anului 2005. De curând, AXIGEN şi-a întărit reţeaua de parteneri internaţionali prin încheierea un acord de distribuţie cu compania americană TechnologyNow.

În prezent, soluţia românească de mesagerie electronică este distribuită la nivel mondial printr-o reţea de 75 de parteneri.

AXIGEN, singurul server de email produs în România, funcţionează în prezent pe sistemele de operare Linux, FreeBSD, OpenBSD, Solaris dar şi pe platformele PowerPC iar Gecad Technologies are semnate parteneriate tehnologice cu Sun Microsystems, RedHat, IBM si AVIRA.

"Dezvoltarea AXIGEN este în grafic. Versiunea 4.0 va intra în curând în stadiul beta şi va fi lansată comercial în iunie. Ne pregătim să lansăm până la sfârşitul acestui an alte versiuni, care să funcţioneze, de asemenea, pe platforme Microsoft si Apple", completează Oana Bornaz.

Investiţiile în dezvoltarea şi promovarea tehnologiei şi produselor AXIGEN s-au ridicat la 3,5 milioane de euro până la finalul lui 2006, pentru acest an fiind preconizate investiţii de încă 1,5 milioane euro în cercetare-dezvoltare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb