B+N Referencia Zrt a devenit furnizorul principal de servicii de facility management din regiunea Europei Centrale

G.U.
Companii / 1 februarie 2022

B+N Referencia Zrt a devenit furnizorul principal de servicii de facility management din regiunea Europei Centrale

B+N Referencia Zrt. a preluat una dintre companiile emblematice ale industriei de facility management din Polonia, Inwemer, se arată într-un comunicat de presă. Prin aceasta achizitie, liderul pieţei maghiare a ajuns în top şi în regiunea Europei Centrale.

Acest pas reprezintă o evoluţie naturală a expansiunii regionale pe care compania a realizat-o până acum. B+N Referencia Zrt. a preluat actiunile Grupului ISS în Cehia, Slovacia, România şi Ungaria în primăvara anului 2021, urmând achiziţia filialei slovene a Grupului ISS. B+N deţine 100% din companiile preluate. Dimensiunea şi potentialul de dezvoltare al pieţei din Polonia, reprezintă un punct de referinţă în evolutia companiei.

Potrivit sursei citate, odată cu această nouă achiziţie, portofoliul de servicii foarte extins al B+N Referencia Zrt. acoperă în întregime regiunea Europei Centrale. Prin acest pas, compania a devenit lider de piaţă în regiune şi un jucător cheie al industriei. Printre clienti se regasesc atat companii reprezentative la nivel mondial, cat şi organizaţii guvernamentale.

Odată cu achiziţia companiei poloneze, B+N oferă servicii pentru o suprafaţă de 15 milioane de metri pătraţi, cu 18.000 de angajaţi.

INWEMER este un jucător dominant al industriei FM în Polonia din 1992, acoperind întreg teritoriul tarii. Ca rezultat, clienţii se pot bucura de servicii standardizate, de înaltă calitate, în fiecare locatie, indiferent de localizarea geografică. Portofoliul său de clienţi include instituţii guvernamentale şi companii private. Cu cei 7.000 de angajaţi ai săi, compania oferă servicii pentru peste 750 de clienţi pe o suprafata de 5,5 milioane de metri pătraţi. Activităţile sale principale includ servicii de curăţenie şi facility management. In 2020 compania a realizat venituri in valoare de 45 de milioane de euro.

Ferenc Kis-Szölgyemi, CEO al companiei, a declarat: "B+N Referencia Zrt. a obţinut proprietatea asupra Inwemer System în competiţie cu companii internaţionale de prestigiu. Sunt mândru că în urma achiziţiilor de anul trecut acest pas ne-a făcut lideri pe piaţa regional de facility management. În 2021, am dovedit că cunoştinţele şi expertiza colegilor noştri sunt valoroase deopotriva şi pe piaţa internaţională. Extinderea regională este o adevărată poveste de succes pentru noi. Conform sondajului de top european Facility Management din 2021, realizat de compania elveţiană Drees & Sommer la nivel internaţional, suntem a 13-a cea mai mare companie de FM în Europa după venituri. Prin preluarea INWEMER, cu cei 30 de ani de experientă în spate, am crescut în mod clar un alt nivel. Integrarea experienţei şi expertizei companiei poloneze este o mare provocare pentru B+N Referencia Zrt., dar şi o oportunitate uriaşă în acelaşi timp. Sunt sigur că, urmând exemplul achiziţiilor de succes din Ungaria, Cehia, Slovacia, România şi Slovena, vom fi un jucător redutabil şi pe cea mai dezvoltata piaţă a regiunii, respectiv piaţa poloneză. Dimensiunea companiei noastre, care este acum considerabilă şi la nivel european, şi portofoliul nostru extins de servicii vor oferi o mulţime de avantaje clienţilor noştri. Sinergiile noastre şi operaţiunile eficiente din punct de vedere al costurilor asigură un avantaj competitiv uriaş pe fiecare piaţă."

Conform comunicatului, B+N Referencia Zrt. şi-a propus sa fie un "trend setter" pentru serviciile de facility management. Pe lângă îmbunătăţirea continuă a serviciilor sale, pune un mare accent pe inovaţia tehnologică. Compania consideră că automatizarea şi robotica capătă din ce în ce mai multă importanţă şi în acest sector. Acesta este motivul pentru care au înfiinţat un departament de cercetare şi dezvoltare cu 20 de angajaţi în urmă cu câţiva ani, ceea ce este fără precedent în istoria facility management-ului din Ungaria. Inovaţiile tehnologice ale departamentului de cercetare şi dezvoltare sunt acum disponibile întregului grup internaţional de companii. Un bun exemplu în acest sens este robotul de curăţare industrial autonom, brevetat, lansat în 2019 sau dispozitivul mobil de dezinfecţie UV dezvoltat în 2020.

În viitorul apropiat, cu ajutorul unei inovaţii tehnologice revoluţionare, a sistemului de analiză şi prognoză metagenomică, compania va putea identifica agenţii patogeni pe diferite suprafeţe. Această metodă face posibilă detectarea rapidă a coloniilor de patogeni şi previne o potenţială epidemie. Datele astfel obţinute pot fi folosite ca bază pentru monitorizarea eficienţei curăţării şi dezinfectării. Această invenţie unică poate reduce drastic riscul de infecţii în spitale şi îmbunătăţeşte siguranţa pacienţilor, în timp ce angajatorii o pot folosi pentru a asigura protecţia sănătăţii şi siguranţei lucrătorilor lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb