Bank of Cyprus - Profit net de 2,7 milioane de euro pe piaţa din România

A.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 7 noiembrie 2008

Bank of Cyprus a obţinut un profit net de 2,7 milioane euro, pe piaţa din ţara noastră în primele nouă luni, a anunţat, ieri, banca. În primul semestru banca obţinuse un profit net de 1,3 milioane euro. Volumul creditelor acordate de bancă prin intermediul subsidiarelor din ţara noastră se cifra la 501 milioane euro, la finele lunii septembrie, în creştere cu 22% faţă de sfârşitul celui de-al doilea trimestru, când valoarea împrumuturilor era de 411 milioane euro. Faţă de septembrie 2007, creditele băncii au crescut de circa cinci ori.

Creditele acordate în România de Bank of Cyprus reprezintă 2% din portofoliul de credite de la nivelul grupului, potrivit raportului băncii.

Banca a reconfirmat planul de a atinge 40 de unităţi în România până la finalul lui 2010, Bank of Cyprus intenţionând în acest sens să mai deschidă trei unităţi până la sfârşitul acestui an.

Afacerea din România este cea mai mare din Europa de Est pentru Bank of Cyprus. Grupul este prezent şi în Rusia şi Ucraina, unde a acordat credite de 188 milioane euro, respectiv 151 milioane euro până în septembrie. Volumul total de credite acordate de bancă în regiune a ajuns la 840 milioane de euro la finalul celui de-al treilea trimestru din 2008.

Bank of Cyprus este prezentă pe piaţa românească din martie 2007 pe sectorul instituţiilor de leasing prin Cyprus Leasing, iar în iulie 2007 a început operaţiunile bancare, vizând în primul rând sectorul de corporate banking, prin Bank of Cyprus.

La nivel de grup, Bank of Cyprus a anunţat un profit net de 375 milioane euro, în creştere cu 1,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, pe fondul avansului portofoliului de credite cu 29%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb