BAT a lansat R&D Visitor Experience

G.B
Companii / 21 ianuarie 2022

BAT a lansat R&D Visitor Experience

BAT a lansat R&D Visitor Experience, un tur virtual al centrului global de cercetare şi dezvoltare al companiei din Southampton, Marea Britanie, care invită vizitatorii să exploreze inovaţiile ştiinţifice de ultimă generaţie ale companiei, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, experienţa reconfirmă abordarea deschisă şi transparentă a BAT faţă de ştiinţă, care stă la baza dezvoltării portofoliului companiei de produse cu risc redus şi a activităţilor de dincolo de nicotină ale companiei. BAT primeşte în mod regulat vizitatori la centrul global de cercetare şi dezvoltare, iar din 2011 până în prezent peste 3.500 de persoane au vizitat fizic facilităţile companiei. Având în vedere limitarea semnificativă a călătoriilor, noul tur virtual permite oamenilor din întreaga lume să acceseze şi să înţeleagă activitatea de cercetare ştiinţifică a BAT, activităţile în direcţia reducerii riscurilor asociate fumatului şi să obţină informaţii şi perspective ale experţilor.

"La BAT, cercetarea şi dezvoltarea sunt fundamentale în toate activităţile noastre. Preocuparea pentru ştiinţă şi cercetare ne-a permis să facem progrese semnificative în dezvoltarea şi evoluţia noilor noastre categorii de produse, care sunt testate riguros şi fundamentate ştiinţific ca alternative cu risc redus la ţigări. Activitatea noastră de cercetare şi dezvoltare porneşte de la preferinţele consumatorilor, integrând ultimele inovaţii ştiinţifice în dezvoltarea produselor. Acest lucru ne permite să oferim o gamă de produse plăcute, cu risc redus ca alternativă la ţigări, menţinând în acelaşi timp standarde foarte ridicate de siguranţă şi calitate," a declarat Dr. David O'Reilly, Director pentru Cercetare Ştiinţifică în cadrul BAT.

"Noul tur virtual pentru vizitatori demonstrează amploarea activităţilor noastre în domeniul cercetării şi cadrul ştiinţific robust în care evaluăm şi susţinem rolul pe care îl au produsele noastre în reducerea riscurilor asociate fumatului", a completat acesta.

Cu tururi virtuale de 360 de grade ale laboratoarelor, animaţii, filme video, profiluri ale oamenilor de ştiinţă, podcasturi şi multe altele, turul virtual R&D Virtual Experience este locul unde toţi cei interesaţi pot afla mai multe despre activitatea ştiinţifică din cadrul BAT. Turul ilustrează misiunea BAT de a construi un viitor mai bun şi de a reduce impactul afacerii sale asupra sănătăţii. BAT investeşte circa 350 de milioane GBP anual pentru identificarea unor modalităţi inovatoare de reducere a efectelor asupra sănătăţii publice şi îşi propune să ajungă la 50 de milioane de consumatori ai produselor sale fără ardere până în 2030.

BAT desfăşoară activităţi de cercetare într-un spectru larg de domenii ale ştiinţei, inclusiv în biologie moleculară, toxicologie şi chimie, accelerând activităţile de inovare şi de învăţare continuă care diferenţiază compania ca lider al industriei.

Vizitatorii turului R&D Virtual Experience vor putea explora:

-Activitatea de Ştiinţă Senzorială: Acest departament unic în cadrul BAT susţine o mai bună înţelegere la nivelul companiei a experienţei consumatorilor cu produsele sale şi transformarea acestei înţelegeri în acţiuni concrete de dezvoltare de mărci şi produse.

-Laboratorul de Biotehnologie: Aici, cercetătorii BAT îşi valorifică expertiza în activităţi precum secvenţierea întregului genom, metabolomică* şi biologie computaţională, pentru a oferi consumatorilor experienţe şi alternative îmbunătăţite. De asemenea, echipa laboratorului cultivă aici plante şi identifică noi surse sustenabile pentru compuşi.

-Laboratorul de Biologie: Aici cercetătorii BAT testează impactul potenţial al noilor categorii de produse asupra celulelor umane, comparativ cu fumatul.

-Laboratorul de Baterii. Această facilitate a revoluţionat procesul de design, de dezvoltare şi de testare al dispozitivelor reîncărcabile ale BAT. Tot aici, bateriile sunt testate pentru respectarea standardelor înalte de calitate, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb